• Varázsolj otthonodba francia eleganciát - Provence TV állvány
 • PROVENCE TÖMÖRFA TV ÁLLVÁNY
 • PROVENCE TÖMÖRFA TV ÁLLVÁNY FEHÉR NATÚR TÖLGYFA
 • Tömörfa TV állványok: A vidéki báj és francia elegancia összehangja a nappalid központjában
 • provence tv állvány méretek

PROVENCE TV ÁLLVÁNY
Varázsolj otthonodba francia eleganciát - Provence TV állványokkal

Fedezd fel a Provence TV állványok varázslatos világát!

Éld át a francia életmód báját, amely vidéken különösen lenyűgöző. Képzeld el a buja udvarokat és az ízletes vacsorapartikat, amelyek a csillagok alatt tartanak egészen a hajnali órákig. A Provence TV állvány egy exkluzív termékcsalád, amely lenyűgöző koptatott felületű tömör tölgyfából készült megoldásokkal büszkélkedhet. Ezek a tartós kivitelű és lenyűgöző megjelenésű állványok garantáltan a vásárlók kedvencei lesznek. A Provence stílusú bútorok pedig merészen használnak tejszínes világos árnyalatokat, hogy a szemed kipihenhesse a színek zűrzavarát. A Provence-i TV állványunk alapértelmezés szerint fehér-natúr színű, ami tökéletesen illeszkedik a Provence stílusához. Fedezd fel a Provence TV állványok eleganciáját és varázsát, és add otthonodnak egy csodálatos francia érintést!
 

PROVENCE TV ÁLLVÁNYOK

Van valami lenyűgöző a francia életmódban, különösen vidéken. Azonnali buja udvarok és zamatos vacsorapartik képét varázsolja a hajnali órákig, a csillagok alatt. A Provence tv állvány egy exkluzív termékcsalád olyan megoldásokkal mint a lenyűgöző koptatott felületű tömör tölgyfa anyagok, melyeket tartós kivitelre terveztek és megjelenésével a vevők kedvence legyen. A Provence stílusú bútoroknál bátran használnak tejszínes világos árnyalatokat, hogy a szemed kipihenje a színek zűrzavarát. A Provence-i tv állványunk fehér - natúr  színű alapértelmezés szerint.

A Provence-i stílus

Nevét a dél-franciaországi történelmi terület tiszteletére kapta. Provence - Franciaország régiója, híres egyedülálló tájairól, helyi fűszereket használó konyhájáról, szokatlanul ragyogó napsütéséről és kék tengeréről. Ezek a motívumok alkották a belső tér stílusát, amely magában foglalja a francia Provence bútorokat. A Földközi-tenger Napos tartományának tervezői a világ minden tájáról inspirálják az ilyen stílusú belső terek létrehozását. Így váltak népszerűvé az olasz tervezésű Provence bútorok. A divat irányzat terjedésével Magyarországon is megjelentek a magyar tervezésű Provence stílusban készített bútorok. Így már a Pfiffer Bútor palettáján is elérhető az új tervezésű és stílusú bútor, mely itt készül Magyarországon.

A PROVENCE TV ÁLLVÁNY

Típus: PR-3-1   Mérete: 1800mm széles 540mm magas 410mm mély.

Elegáns és időtálló minőségi tömörfa TV állvány - A tökéletes választás otthonodba!

Ha az igényeidnek megfelelő, tartós és stílusos TV állványt keresel, akkor a tömör tölgyfából készült tömörfa TV állványunk lenyűgöző lehetőségeket kínál. Ez a minőségi darab 2 ajtóval és 1 fiókkal rendelkezik középen, valamint praktikus polccal a tökéletes tárolási megoldás érdekében. A tömör tölgyfa minden részletében jelen van, garantálva a kiváló minőséget és az időtálló tartósságot. A természetes tölgyfa anyag melegséget és eleganciát visz a belső térbe, ahol a tömörfa TV állványunk szépen illeszkedik a többi bútorhoz.

 

 

Választható fafajok és színek:

 • Dió - dió
  Dió
  Dió
 • Dió - natur dió
  Dió
  Natúr
 • Vad diófa - natur
  Vad dió
  Natúr
 • Tölgyfa - dió szín
  Tölgy
  Dió
 • Tölgy - natúr
  Tölgy
  Natúr
 • Tölgy - hófehér
  Tölgy
  Hófehér
 • Tölgy - csontfehér
  Tölgy
  Csontfehér

Álmodozol arról, hogy otthonodat a francia vidéki stílus varázslatos légkörével áraszd el?

A tömörfa TV állványaink segítségével valóra válthatod ezt az álmot! Képzelj el egy olyan TV állványt, amely tökéletesen illeszkedik a vidéki hangulathoz, miközben minőségi tömörfa anyagával varázsolja el a szemed.

A vidéki falusi francia stílusú tömörfa TV állványainkban megtalálhatók azok a jellegzetes elemek és részletek, amelyeket szeretnél. Az egyszerű, mégis bájos kialakítás és a finom részletek, például az ívelt vonalak és az apró díszítőelemek mind hozzájárulnak a vidéki varázshoz.

Bátran válaszd a minőségi tömörfa TV állványunkat, hogy otthonodban egy igazi stílusos központot teremthess a televíziódnak, és hogy minden szükséges tárgyat rendben tudj tárolni. A tömör tölgyfa minden része a minőséget és a tartósságot képviseli, garantálva a hosszú távú elégedettséget és élvezetet.