• PROVENCE KOMÓD TÖMÖRFÁBÓL
  • PROVENCE KOMÓD NATÚR FEHÉR KIVITELBEN
  • PROVENCE KOMÓDOK

PROVENCE KOMÓD
Provence stílus érintése otthonodban, tömörfa komódunk a tartósság és a szépség párosa

PROVENCE KOMÓDOK

A Provence stílusú tömörfa komódok egy szép és praktikus bútorok, amelyek a hálószobában a ruhák és a tárgyak tárolására szolgálnak. A tömörfa anyagból készült komódok tartósak, és jól ellenállnak a kopásnak és a deformációnak. Azok a komódok, amelyek a Provence stílusban készülnek, jellemzően vidám, természetes és meleg hangulatot sugallnak. Azok a komódok, amelyek a Provence stílusban készülnek, általában a hálószoba berendezésének a részei, és harmonikusan illeszkednek a hálószoba stílusához.

Személyes egyedi megjelenést is teremthet - A Provence tömörfa komódjaink ajtajait egyedi faragásokkal is rendelheti, így még díszesebbé válhat a bútor.

A Provence komódjaink minden eleme tömörfából készül, visszaadják a francia vidéki stílust koptatott felületeikkel. Az egyszerű szerelhetőséget biztosítják a csillapított csukódású szerszám nélküli pántok és a teljes kihúzású fiókvasalatok. Az egyedi stílust teremtheti a faragásos díszítéssel ellátott bútorajtók. A Provence bútorcsaládunkkal és komódjainkkal egységes stílusú otthont varázsolhat lakásában.

A Provence bútorcsaládunk összeszerelt állapotban történő szállítása kényelmi szempontból előnyös. Így a beszerelési folyamat gyorsabb és egyszerűbb, nem kell a bútorokat összeszerelni, amivel időt és energiát takaríthat meg. Emellett a precízen összeszerelt bútorok biztosítják, hogy a berendezés stabil és tartós legyen hosszútávon is.

Árak, pontos méretek megtalálhatóak az ÁRLISTA menüben a provence butorok árlistában / komódok oldalon pdf lapon.

Ajánlatkérés »