• PROVENCE GARDRÓBSZEKRÉNY
  • PROVENCE HÁLÓSZOBA
  • PROVENCE AKASZTÓS SZEKRÉNY

PROVENCE HÁLÓSZOBA
Provence stílusú hálószoba ahol praktikus akasztós gardróbszekrényekkel találkozhat

PROVENCE GARDRÓBSZEKRÉNY

Varázsold át hálószobádat provence-i hangulattal: Akasztós szekrény a stílus és praktikum tökéletes harmóniájában

A Provence akasztós szekrény stílusos és praktikus tároló megoldás lehet otthonában. A tömör fa anyagból készült szekrény faragott díszítésekkel ellátva egységes stílust kölcsönöz a lakásnak, miközben a belső akasztók és a tágas fiókok tárolási lehetőséget biztosítanak ruhái, textíliái számára. A Provence akasztós szekrény kiváló minőségű anyagokból készül, így hosszú távon szolgálhatja otthonát.

A gardróbszekrény a tárolás egyik legfontosabb eleme otthonának. A szekrény belsejében akasztók, fiókok vagy polcok biztosítják a tárolási lehetőséget ruhái, textíliái, cipői és egyéb tárgyai számára. A Provence stílusú gardróbszekrények tömör fa anyagból készülnek, ami jellemzően kiváló minőségű és tartós, így hosszú távon szolgálhatja otthonát.
 

PROVENCE STÍLUSÚ HÁLÓSZOBA

A Provence stílus a francia vidéki hangulatot idézi meg, amely a meleg színekre, a rusztikus textúrákra és a természetes anyagokra épül. A Provence stílusú hálószoba bútorokra jellemző a tömörfa anyagok, a koptatott felületek, a faragott díszítések, a vászondekorációk és a lágy, meleg színek. A Provence stílusú lakásokat, hálószobákat jellemzi a családias és meleg hangulat, amelyet a természetes anyagok és a színek harmóniája ad. Az építészeti stílust is befolyásolja a Provence, amelynek jellemző tulajdonsága a gerendás mennyezet, a vastag falak, a tágas teraszok és a nagyméretű ablakok. Ha hálószobájában szeretne egy meleg, kényelmes és stílusos hangulatot teremteni, a Provence stílus gardróbszekrényekkel ez nagyszerű választás lehet.
 

FEHÉR NATÚR SZÍNEKKEL

A fehér és natúr színek a hálószobában nyugodt és visszafogott atmoszférát teremtenek. Ezen színek világosak, tágasító hatásúak és könnyen kombinálhatók más színekkel, így a hálószoba könnyen alakítható a saját ízlésnek megfelelően. A fehér szín a tisztaságot és a provence stílus jegyeit sugallja, míg a natúr színek a természetességet és a harmóniát közvetítik. Az ilyen színű bútorok jól illenek a hagyományosabb és a vidéki stílust kedvelő hálószobákba is. A fehér és natúr színek hatásának fokozása érdekében érdemes más hasonló színű bútorokkal kombinálni, például fehér vagy natúr provence fa ágyakkal, szekrényekkel, polcokkal és egyéb bútorokkal.

Ajánlatkérés »

 

Merülj el a romantikus provence-i hangulatban a hálószobádban

Lépj be egy másik világba a provence-i stílusú hálószobában: Szépség és nyugalom együttese.

Merülj el a frissesség és harmónia világában a hangulatos vidéki stílusú provence-i hálószobádban. Ez a stílusos belső tér megtestesíti a dél-francia vidék varázslatos atmoszféráját, és minden évszakban kellemes érzést nyújt. A provence-i hálószoba a természetes színek, puha anyagok és rusztikus elemek elegáns kombinációjával hozza létre az idilli vidéki hangulatot. A frissességet és a harmóniát az egyszerű, letisztult bútorok, a természetes fa, a kellemes textúrák és a virágos minták sugallják. Az ablakokon átáradó fény és a könnyű anyagok, például pamut vagy len, a provence-i hálószobában élénkítik a tér érzetét és kellemes légkört teremtenek. A puha ágynemű és párnák kényelmes ölelést nyújtanak, miközben a romantikus csipke vagy hímzett részletek a részletekben rejlenek.