• PROVENCE ELŐSZOBA BÚTOR
 • PROVENCE ELŐSZOBA BÚTOR FOGASSAL

PROVENCE ELŐSZOBA
Termékeink a minőség és a provencei stílus tökéletes ötvözete! Fedezze fel előszoba falainkat!

PROVENCE ELŐSZOBAFAL

Ahogy belép az otthonába, a provencei stílusú fehér előszoba bútoraink azonnal elbűvölik majd. Az elegáns és időtlen kialakításuk nem csak stílusos megjelenést kölcsönöznek otthonának, de a tömörfából készült minőségi anyagoknak köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek.

A provencei fehér szín és a finom díszítések tökéletes harmóniát teremtenek a bútorokon, melyek ideálisak az előszobába. Több tárolóhelyet kínálnak, hogy minden fontos dolgot elhelyezhessen, és egyben segítenek a rendszeres és átlátható tárolásban. Ha szeretné megszerezni a provencei stílusú fehér tömörfából készült előszoba bútorainkat, akkor látogasson el üzletünkbe.

TÖMÖRFA ELŐSZOBA FRANCIA STÍLUSBAN

A Provence stílusú előszoba bútorokkal az otthona mindig rendezett és átlátható lesz. A tömörfából készült bútorokban kényelmes helyet találnak a cipői, kabátjai és még egy ülőpárnát is elhelyezhet egy szekrényen belül.

ÁRAK

A provence bútor árlistában találhatóak a termékek méretei és árai

Árlista »

 

Választható fafajok és színek:

 • Dió - dió
  Dió
  Dió
 • Vad diófa - natur
  Vad dió
  Natúr
 • Tölgyfa - dió szín
  Tölgy
  Dió
 • Tölgy - csomós
  Tölgy
  Csomós
 • Tölgy - hófehér
  Tölgy
  Hófehér

SZÁLLÍTÁS ÉS BEÉPÍTÉS

Igény esetén egyedi díjazás alapján, bútorát országosan kiszállítjuk és beépítjük, melyek így biztosan nem sérülnek meg a szállítás alatt. A szolgáltatás a móri gyártó szakszerű autóival és képzett embereivel történik. Vigyáznak a tisztaságra, nincsenek csomagolóanyag hulladékok, a bútort ha kell felviszik az emeletre is és kulcsrakészen összeszerelve hagyják ott otthonában. A szállítási és beépítési díj a móri gyártó ajánlata és árai alapján történik, az ár tartalmaz egy +3 év kiterjesztett garanciát is a fa anyagokra. (összesen 6év a fa anyagokra)