• PROVENCE NAPPALI BÚTOROK
 • PROVENCE HÁLÓSZOBA BÚTOROK
 • PROVENCE NAPPALI BÚTOROK FEHÉR NATÚR SZÍNEK
 • Provence bárszekrény bútorok
 • Provence tölgyfa szekrény

PROVENCE BÚTOROK
Nappali és hálószoba bútorok vidéki eleganciával fűszerezve

PROVENCE BÚTOROK

Vannak, akik a provence-i stílust francia country stílusnak hívják, és a Provence-i stílus kicsit emlékeztet is erre az irányra. A természetes textúrák és az élénk színek túlsúlya a Provence-i stílus különlegessége. Időtálló lakkozott vad tölgyfa és festett fehér felületek fűrésznyomos-koptatott felületekkel. Ezt a stílust a dél-franciaországi élet évszázadai alakították és formálták. Ön is megteremtheti otthonában a francia vidék hangulatát. Bútorainkkal alkossa meg saját Provence stílusát otthonában vagy vidéki házában , és alakítsa ki lakásában a saját franciás vidéki hangulatú megjelenést.
 

Egy francia falu hangulata . . .

Teremtse meg otthonában a francia falu hangulatát. A legfontosabb dolog, ami megkülönbözteti a Provence stílusú bútorokat a többi bútortípustól - a természetes textúrák és az élénk színek dominanciája. Bézs vagy fehér falak, kandalló, virágdíszek, fa- vagy kovácsoltvas bútorok Provence – ezek a jellegzetes jegyek az összetéveszthetetlenül felismerhető provence-i enteriőr. A Provence-i stílusú bútorokon alapuló otthoni környezetben a székek , komódok, szekrények természetes textúrája kiemeli a jól megválasztott viaszt vagy lakkot. A bútorok bézs, fehér, natúr esetleg kombinálva kék vagy zöldes árnyalatokkal pácolhatóak.
 

Bővebben a provence-i bútorokról

Először is a nap. Napfényes otthon Provence-ban. Innen a "naptól fehérített" színek és a durva fehérre meszelt falak. Telített, de kissé tompított tónusok: olíva, terrakotta, levendula, homok sárga, sok agyag és fa.

A Provence-i stílus nevét a dél-franciaországi történelmi terület tiszteletére kapta. Provence - Franciaország régiója, híres egyedülálló tájairól, helyi fűszereket használó konyhájáról, szokatlanul ragyogó napsütéséről és kék tengeréről. Ezek a motívumok alkották a belső tér stílusát, amely magában foglalja a francia Provence bútorokat. A Földközi-tenger Napos tartományának tervezői a világ minden tájáról inspirálják az ilyen stílusú belső terek létrehozását. Így váltak népszerűvé az olasz tervezésű Provence bútorok. A divat irányzat terjedésével Magyarországon is megjelentek a magyar tervezésű Provence stílusban készített bútorok. Így már a Pfiffer Bútor palettáján is elérhető az új tervezésű és stílusú bútor, mely itt készül Magyarországon.

 

Választható fafajok és színek:

 • Tölgyfa - dió szín
  Tölgy
  Dió
 • Tölgy - csomós
  Tölgy
  Csomós
 • Tölgy - barna
  Tölgy
  Barna
 • Tölgy - natúr
  Tölgy
  Natúr
 • Tölgy - hófehér
  Tölgy
  Hófehér

Provence bútorok:

A Provence stílusú bútorok az előkelő francia mediterrán vidék ihletésére készülnek, ahol a természetes színek és az egyszerű formák uralkodnak. A Provence bútorok általában világos árnyalatúak, és a legtöbb esetben fehér vagy pasztell színűek. A fából készült bútorokat rusztikus textúrákkal és a természetes jelekkel díszítik. A Provence bútorok könnyen kombinálhatók más bútorokkal, és alkalmasak a lakás bármely helyiségébe. A Provence stílusú bútorok hozzájárulnak a nyugodt és meleg hangulat megteremtéséhez otthonodban. Ha otthonodban egy kicsit nyugalmat és kényelmet szeretnél teremteni, a Provence bútorok tökéletes választás lehetnek.

Provence fehér tölgyfa bútorok:

A Provence stílusú fehér tölgyfa bútorok a természetes anyagok és a világos színek kombinációjával képviselik a francia mediterrán vidék ihletését. A tölgyfa bútorok erős és tartós kivitelűek, melyek hosszú évekig szolgálhatják az otthonodat. A fehér szín pedig nyugodt és elegáns hatást kelt. A Provence stílusú fehér tölgyfa bútorok tökéletesek a lakás nappalijába, hálószobájába, vagy akár a konyhába. A fehér tölgyfa bútorokat rusztikus textúrákkal díszítik, amelyek hozzájárulnak a nyugodt és meleg hangulat megteremtéséhez otthonodban.

Hazánkban is egyre nagyobb az érdeklődés a különféle vintage jellegű bútorokra, ahol megtartják a természetes anyagokat, a díszítés könnyed elegáns marad kiegészülva a meleg színárnyalatokkal. A hamarosan megjelenő Provence bútor termék visszaadja a vidéki mediterrán hangulatot a régiesített elemeivel, párosulva a mai modern bútorgyártási technológiával. A stílusjegyek felidézik Dél-Franciaország történelmi varázsát, a rusztikus vidéki provence-i enteriőröket, ezáltal egy nagyon barátságos hangulatú, praktikus funkciójú otthon rendezhető be ezekkel a termékekkel.

A vidéki francia megjelenés mögött pedig ott rejtőznek a modern technika elemei is:
minden része tömörfa, beépített állítható szintezőlábbal, teljes hosszában kihúzható csillapított csukódású fiókokkal szerelve, igény esetén faragással dísztve. A kifinomult egyszerűségében rejlő provence bútorokat nem csak a vidéki otthonokba ajánljuk, bátran használhatjuk városi lakások lakberendezéséhez is. Lakberendezési ötletnek ajánljuk a bútorok mellé a meleg pasztel színeket, a porcelán és egyéb égetett cserépből készült konyhai díszeket, a természetben fellelhető illatos növényeket: pl a lila színű levedulát vagy egyéb friss virágokat, melyek a vidéki tájak, mezők illatát varázsolja otthonunkba.

 

PROVENCE BÚTOROK, PROVENCE SZEKRÉNYEK, PROVENCE NAPPALI BÚTOROK