• PROVENCE BÁRSZEKRÉNY
 • FELSZOLGÁLÁS CSAK STÍLUSOSAN

PROVENCE BÁRSZEKRÉNY
A borok igazi otthona a Provence bárszekrényben!

PROVENCE BÁRSZEKRÉNY

A Provence bárszekrény jellemzően világos színekkel és természetes fafelületekkel rendelkezik, amelyek emlékeztetnek a Provence vidéki stílusára. Általában fehér vagy világos színű festéssel vagy finom faragással borítják, amely kellemes, tiszta megjelenést kölcsönöz a bútordarabnak. A bárszekrény általában egy kényelmes pulttal rendelkezik, amelynek használata kényelmes italok készítésére és tálalására. A Provence bárszekrény általában több részre van osztva, hogy megfelelően tárolhassa az italokat. A fiókok és a rekeszek általában a borosüvegek tárolására szolgálnak, míg a polcok különböző italok tárolására alkalmasak, például poharak, koktélkeverők, szódás palackok, stb.

BOROK TÁROLÁSA

Ha a borokat fektetve szeretnénk tárolni, akkor azt azért teszzük, hogy a dugó ne száradjon ki és ne engedjen be levegőt a palackba, amely negatívan befolyásolhatja a bor minőségét. A dugó nedvességének megőrzése érdekében javasolt a palackot fektetve tárolni.

Amennyiben hosszabb távú bor tárolásáról van szó, érdemes olyan helyet keresni, ahol a hőmérséklet és a páratartalom egyaránt stabil. A legjobb megoldás egy borhűtő vagy pincében történő tárolás lehet, ahol a hőmérséklet általában 12-18 Celsius fok között van, és a páratartalom is megfelelő szinten tartható. Rövidebb ideig természetesen elegánsan tárolhatja és felszolgálhatja ezen a gyönyörű tömörfa provence bárszekrényen.

A Provence bárszekrény olyan stílusos bútordarab, amely ideális ( nem csak a Provence borvidékről származó ) borok és más italok tárolására. Ez a bárszekrény is igazi tömör tölgyfából készül, és különböző fiókokat, polcokat és rekeszeket tartalmaz, hogy megfelelően tárolhassa a borokat és az italokat.

POHARAK TÁROLÁSA STÍLUSOSAN

"A poharak elegánsan és stílusosan sorakoznak a Provence bárszekrényben - minden pillanat egy különleges alkalomhoz vezet."

Választható fafajok és színek:

 • Dió - dió
  Dió
  Dió
 • Vad diófa - natur
  Vad dió
  Natúr
 • Tölgyfa - dió szín
  Tölgy
  Dió
 • Tölgy - natúr
  Tölgy
  Natúr
 • Tölgy - hófehér
  Tölgy
  Hófehér