• FEHÉR FESTETT KÜLÖNLEGES MEGJELENÉSŰ KONYHA BARNABÁS AJTÓVAL
  • PAZAR MEGJELENÉSŰ KLASSZIKUS CSERESZNYE TÖMÖRFA KONYHA
  • MODERN KONYHABÚTOR IGAZI TÖMÖRFÁBÓL
  • KLASSZIKUS TÖMÖRFA KONYHA HASZNOS FUNKCIÓKKAL
  • MODERN TÖLGYFA KONYHA - PFIFFER BÚTOR

KONYHABÚTOR
Különösen otthonos sokszínű konyhabútorok lenyűgöző megjelenéssel

A budapesti bútorszalonban ajtófrontok forgalmazásával, konyhabútorok gyártásával nem foglalkozunk, ilyen esetben kérjük keressék közvetlenül a móri kollégákat Telefon: +36 (22) 406-780

 

KONYHABÚTOR

Egy konyhabútor mindig teljesen egyedi igények alapján készül, ahol az esztétika mellett a maximális funkció és kényelemi elvárásoknak is meg kell, hogy felejünk. (Méretek, szín, burkolat, modern vagy rusztikus stílus, fa erezet vagy a színek domináljanak? ) Így a konyha egyedi tervezést, egyedi megoldásokat és kivitelezést igényel. Az előre gyártott elemekből összeállított konyha mindig nagy kompromisszumokkal jár, ami nem tud versenyezni a helyre szabott megoldásokkal.
Tekintse meg a budapesti szalonban a Pfiffer Bútor konyhába szánt tömörfa ajtóit, szín és fafaj mintákat tudunk mutatni, melyekhez igazítva (konyhára specializálódott) külső kivitelező bevonásával megvalósítható a PFIFFER BÚTOROKHOZ passzoló egyedi konyha bútor.

MODERN KONYHABÚTOR

Régebben a minimál stílust kedvelők kerülték a fa erezetes jellegű konyhákat,  ma már a modern és minimál stílus is újra átveszi a sarkosabb élű , fogantyú nélküli fa erezetes lehetőségeket. A világ folyamatosan változik így nem lehet igazán sarkos stílusokról beszélni hiszen a trend változik az emberek keresik a mást, a különlegesebb, extrémebb megjelenéseket, Így nyugodtan ötvözhető egy természetes FA felület egy modern stílusirányzathoz is! Modern konyhákhoz divatos a fa front színre festve is,  csak az ízlés szab határt a lehetőségeknek.

TÖMÖRFA AJTÓ FRONTOK