• KÉNYELMES ALVÁS
 • KÉNYELMES ALVÁS MEMORY MATRACOKKAL
 • Kényelmes matracok
 • MINŐSÉGI MATRACOK
 • KÖZÉPKEMÉNY ORTOPÉD HIDEGHAB MATRAC
 • MEMORY PUHA KÉNYELMES MATRAC
 • MATRACOK 16 VAGY 20 CM VASTAG

KÉNYELMES MATRACOK
Minőségi hideghab és memory matracok az ideális alváshoz

KÉNYELMES MATRACOK

Milyen egy tökéletes hálószoba? A hálószoba a pihenés, feltöltődés regenerálódás helye kell, hogy legyen, ahol a nyugodt alvás alatti feltöltődés biztosítja számunkra nappali aktív óráinkra a frissességet. Így, ha kirobbanó formában vagyunk napközben, akkor jobban teljesíthetünk az élet minden területén. Ezért fontos, hogy színvonalas minőségi termékekkel-matracokkal vegyük körül magunkat. Egy kiváló minőségű tömörfa ágy matrac kombináció a mindennapi aktivitásunkra hatással van. Életünk nagy részét ágyban, alvással pihenéssel töltjük. Ezért nagyon fontos, hogy milyen körülmények között alszunk.

Minőségi matrac választékunkban 2 termék található, melyek saját termékeink, a mi ágyainkhoz passzolnak és lettek tervezve. ( egyedi paraméterekkel és rétegekkel a mi ágyainkhoz tervezve - lineanatura ) Kiváló minőségű mind a két termék és ezekkel a matracokkal működik a legoptimálisabban, az ágyak gáz teleszkópja, így a cég tulajdonosa is ezt ajánlja ágyainkhoz.

KÉNYELMES Matracok jellemzői

 • Kiváló légáteresztő
 • Levehető-Mosható Soft&Fresh huzattal
 • Választható méretek
 • Minőségi hideghab és memory matracok az ideális alváshoz
 • Minőségi matracok 16cm vagy 20cm magasságban

Kényelmes hideghab és memory matracok a pihentető alváshoz
Nézze meg matracainkhoz passzoló tömörfa franciaágyainkat is

GOLD memory matrac

Műszaki paraméterek: memory matracok magassága 20cm, terhelhetőség 135kg/fő súly 10,4kg/m2
Felépítése: 4cm memory + 6cm o. hab + 1cm kókusz + 2cm o. hab + 2cm heterogén merevítő réteg + 1cm kókus + 4cm o. hab
Levehető mosható Soft & Fresh huzattal. Puha kényelmes matrac

SILVER hideghab matrac

Műszaki paraméterek: magassága 16cm, terhelhetőség 130kg/fő súly 8,2kg/m2
Felépítése: 6cm o. hab + 1cm kókusz + 2cm o. hab + 2cm heterogén merevítő réteg + 1cm kókusz + 4cm o. hab
Levehető mosható Soft & Fresh huzattal. Középkemény, merevebb tartást biztosító, kényelmes matrac

MINŐSÉGI Matrac méretek

80x200 matrac
90x200 matrac
140x200 matrac
160x200 matrac
180x200 matrac
200x200 matrac

MI KELL A KÉNYELMES ALVÁSHOZ?

Alváskomfort: testfelszínt stimuláló felületkialakítás, 5 ergonómiai részre osztott fekvőfelülettel.

Gerincalátámasztással: rugalmas, réteges ortopédikus hab magrész, kókuszrost rétegekkel és monozónás hab magrésszel

Alvásklíma: antiallergén megoldással, vastag kellemes tapintású matrachuzattal, nedvesség és hőszabályzó képességgel ( levehető és mosható mosógépben ), memóriahabbal vagy hőszabályzó klímahabbal rendelhető modellek.

Ajánlatkérés »

Az egészséges alvás titka a tökéletes ágymatrac

A megfelelő mennyiségű és minőségű alvás kulcsfontosságú egészségünk megőrzése érdekében. Nem mindegy ezért, milyen matracon próbáljuk kipihenni magunkat éjjelente.

Szervezetünk éjszaka regenerálódik a nappali fizikális, pszichés és idegi behatások, megerőltetések után. Ez azonban csak úgy működhet jól, ha megteremtjük a megfelelő feltételeket az éjjeli zavartalan és kényelmes pihenéshez. Ha ugyanis az alvás minősége vagy mennyisége nem bizonyul elegendőnek vagy megfelelőnek, hosszútávon számos egészségügyi problémával, betegséggel nézhetünk szembe. Nemcsak a hálószoba vagy az ágykeret paraméterei, hanem az ágymatrac is kardinális szerepet játszik abban, hogy ezt megelőzzük. Mivel manapság hatalmas a kínálat, számtalan matrac közül válogathatunk ugyan, de egyes szempontokat érdemes figyelembe venni a döntésnél. Ilyen például a matracok terhelhetősége, felépítése és tisztítási lehetősége. Ha rosszul választunk, sok nyűgöt és bosszúságot veszünk a nyakunkba. A Pfiffer Bútorszalonban azonban mosható huzatú, kiváló légáteresztő tulajdonsággal rendelkező, több rétegű hideghab és memory matracokat kínálunk különböző méretekben, amelyek klasszikus és modern stílusú, különböző kialakítású ágyakhoz is kiválóan passzolnak. Mivel minden nap órákon át fekszünk az ágymatracon, elsődleges szempont az is, hogy időálló, strapabíró anyagból készüljön. Érdemes ezért a minőségi matracot előnyben részesíteni, hogy sok-sok évig kényelmes társunk maradjon.

PUHA MATRACOK, KÖZÉPKEMÉNY MATRACOK, KÉNYELEMS MATRACOK, MINŐSÉGI MATRACOK