• Innova akasztós szekrény komóddal
 • Innova akasztós szekrény belülről
 • natúr kőrisfa gardrób
 • Szürke tömör kőrisfa hálószoba bútorok
 • Natúr fa gardróbszekrény
 • Gardróbszekrény
 • Gardróbszekrény
 • Innova tomorfa gardróbszekrény
 • Akasztós szekrény IN-1-4
 • Magas akasztós szekrény IN-1-18
 • Akasztós fél elem IN-1-3
 • Magas akasztós fél elem IN-1-16

INNOVA GARDRÓBSZEKRÉNY
Jól átgondolt praktikus felhasználású modern minőségi tömörfa gardróbok

INNOVA Modern GARDRÓBSZEKRÉNYEK

A hálószoba leglényegesebb funkciója a pihenés, ezért elsősorban a kényelmi szempontok dominálnak egy bútor vagy kiegészítő vásárlásakor, de emellett az esztétika és a funkcionalitás is nagyon fontos. Egy színvonalas megjelenésű tömörfa gardróbszekrény nélkülözhetetlen eleme lehet hálószobájának, mely passzol a trendekhez és a magas minőségi elvárásokhoz.

A hálóban minden egyes használati tárgy, bútor, ágy hatással van ránk és környezetünkre, a különböző színek formák különböző hatásokat válthatnak ki, ezért nehéz meghatározni kinek melyik stílus forma vagy szín a megfelelő választás.

A megfelelő tömörfa gardróbszekrény ismérvei

Ha elgondolkodnánk azon, mely bútordarab a legfontosabb egy lakásban, valószínűleg sokan a gardróbszekrényre szavaznának. Joggal, hiszen ez a bútorelem sok szempontból nélkülözhetetlen a mindennapokban, persze, csak ha a megfelelőt választjuk.

Ki ne ismerné a problémát, amikor számtalan ruhát vagy egyéb holmit kell elpakolni, de nincs hová? Egy jól kialakított gardróbszekrény azonban egy csapásra megoldhatja ezt a gondunkat. Sok múlik azon, hogy a megfelelő bútordarabot válasszuk a hatalmas kínálatból, hiszen nem mindegy sem a mérete, sem az anyaga, sem a belső kialakítása. A jó gardrób minden szempontból praktikus, illik az adott helyiség stílusához, hangulatához, a tér méretéhez. Szintén praktikusnak kell lennie abból a szempontból is, hogy sok minden férjen bele, ráadásul rendszerve, hogy kiigazodjunk a temérdek holmink között, tehát a méret mellett a jó belső kialakítás is nagyon fontos. Nincs nehéz dolgunk a hozzánk és lakásunkhoz leginkább passzoló gardrób kiválasztásakor, hiszen manapság sokféle verzió áll a rendelkezésünkre. Fiókos, ajtós, polcos, akasztós, tükrös változatok garmadából válogathatunk. Nagyon fontos szempont a gardróbszekrény anyaga is. A legjobb választás a természetes anyagból, azon belül is a tömörfából készülő szekrény, hiszen ez amellett, hogy anyaga révén a természetesség érzetét kelti otthonunkban, strapabíró, masszív, időálló bútordarab, ami pakolásra, tárolásra használt bútor esetében elengedhetetlen.

Komplett hálószoba berendezése estén: az Innova gardóbszekrényekhez stílusban illeszkednek a BALANCE ágyak és az INNOVA éjjeli szekrények

Tömörfa Ruhásszekrény

Ha bajnokságot szerveznénk a bútoroknak, a ruhásszekrény biztosan elhozná a leghasznosabbnak járó díjat. Sokszor komoly dilemmát jelent, milyen bútorok kerüljenek egy házba vagy lakásba, a ruhásszekrényen azonban senki sem szokott gondolkozni. Nélküle elképzelhetetlen egy ideális élettér. A jól eltalált ruhásszekrény képes békebíró lenni egy családban, amikor a szétszórt ruhadarabok kezdik átvenni a hatalmat a nappaliban, hálószobában. Ilyenkor a bútor a segítségünkre siet, és mindent elnyel, ami addig konfliktust szült.  Ezek a különleges megjelenésű, minőségi, egyedi tömörfa bútorok ráadásul nem csak funkcióban verhetetlenek. Esztétikusak, elegánsak, visszafogottak. Egy valódi otthon újabb családtagjai.