• MODERN GARDRÓBSZEKRÉNYEK
  • MODERN HÁLÓSZOBA BÚTOR
  • MODERN TÖMÖRFA GARDRÓBSZEKRÉNY
  • RUSZTIKUS TÖLGYFA GARDRÓBSZEKRÉNY
  • TISZTA TÖMÖR TÖLGYFA GARDRÓBSZEKRÉNY

GARDRÓBSZEKRÉNY
Jól átgondolt praktikus felhasználású minőségi tömörfa gardróbok

FA GARDRÓBSZEKRÉNYEK

A hálószoba leglényegesebb funkciója a pihenés, ezért elsősorban a kényelmi szempontok dominálnak egy bútor vagy kiegészítő vásárlásakor, de emellett az esztétika és a funkcionalitás is nagyon fontos. Egy színvonalas megjelenésű tömörfa gardróbszekrény nélkülözhetetlen eleme lehet hálószobájának, mely passzol a trendekhez és a magas minőségi elvárásokhoz.

A hálóban minden egyes használati tárgy, bútor, ágy hatással van ránk és környezetünkre, a különböző színek formák különböző hatásokat válthatnak ki, ezért nehéz meghatározni kinek melyik stílus forma vagy szín a megfelelő választás.

Gardróbszekrényeink közül ajánljuk:

  • a modern megjelenésű gardróbszekrényeket, ahol a natúr tömörfa erezete a szögletes formákkal letisztultságot és természetességet sugároznak. pl vad  csomós tölgyfa kivitel,  esetleg a fa erezete megvadítva szürke vagy fehér pácokkal, amivel még modernebb minimalista hatás érhető el hálószobánkban
  • vagy a Klasszikus Rusztikus formájú gardróbokat, melyek a hagyományos stílus vonalat képviselik és jól átgondolt praktikus felhasználású szekrények

A gardróbszekrényekhez stílusban illeszkedve érdemes megtekinteni tömörfa ágyainkat és tömörfa komódjainkat is.

Keresse tapasztalt munkatársainkat a legjobb választáshoz és gardróbját segítjük megtervezni, összeállítani. Gardróbszekrényeink kizárólag tömörfából készülnek, magas minőségi elvárásoknak megfelelve, mely tartóssága és masszivitása az előre összeszerelt bútor elemeknek és a válogatott minőségi alapanyagnak köszönhető. Biztosak vagyunk benne, ha a TÖMÖRFA GARDRÓBJAINK mellett dönt, az különleges és páratlan darabjai lesznek hálószobájának.