• ALTERO csomós tölgyfa fali polc
  • ALTERO natúr tölgyfa polc
  • PROVENCE FALI POLC PR-5-1
  • INNOVA FALI POLC IN-5-6
  • INNOVA FALI POLC IN-5-5
  • ALTERO FALI POLC

FALI POLCOK
Természetes szépség, időtálló tárolás - Tömörfa fali polcok minden otthonba

FALI POLC

A tömörfa fali polcok egy rendkívül praktikus és esztétikus tárolási megoldás otthoni vagy irodai környezetben. Ezek a polcok, ahogy a nevük is mutatja, tömörfa anyagból készülnek, ami garantálja a tartósságot és az időtállóságot. A tömörfa polcok egyedi megjelenésükkel és természetes szépségükkel díszítik a falat, és lehetőséget adnak a személyes tárgyak, könyvek, dekorációk és számos más dolog praktikus és elegáns tárolására. Az ilyen polcok a modern és az antik stílusokhoz is tökéletesen illeszkednek, és kiválóan mutatnak a hálószobában, nappaliban, dolgozószobában vagy bármely más helyiségben.

A tömörfa polcok különböző méretben és formában elérhetők, így a felhasználók számos lehetőség közül választhatnak. A polcokat általában két foglalatból álló rendszerrel lehet rögzíteni a falhoz, ami biztosítja a stabilitást és a biztonságot. A tömörfa fali polcok elérhetők tölgyfából, diófából vagy cseresznyefából készült változatokban is. Ezek a fák mindegyike nagyon tartós és időtálló anyag, ami garantálja a polcok hosszú élettartamát és ellenálló képességét a mindennapi használat során.

A tölgyfából készült polcoknak gyönyörű textúrájuk és színük van, amelyekkel bármilyen enteriőr tökéletesen harmonizál.

A diófa fali polcok általában sötétebb színnel rendelkeznek, mint a tölgyfa polcok, és gazdag, meleg hangulatot teremtenek. A diófa nagyon tartós és keményfa, ami azt jelenti, hogy a polcok hosszú időn át használhatók és ellenállóak lesznek.

A cseresznyefából készült polcok általában világosabb színekkel rendelkeznek, mint a diófa polcok, és gyönyörű, vörös árnyalattal rendelkeznek. A cseresznyefából készült polcok könnyedén illeszthetők bármilyen enteriőrbe, és a magas minőségű anyagból készült polcok biztosítják, hogy hosszú élettartamuk lesz.