• EGYEDI ELŐSZOBASZEKRÉNY CSERESZNYEFÁBÓL
  • EGYEDI NAPPALI SZEKRÉNYSOR
  • EGYEDI INNOVA KŐRIS SZEKRÉNY

EGYEDI TÖMÖRFA BÚTOR
A tömörfa bútor örök érték!

TÖMÖRFA BÚTOR A TERMÉSZETES BÚTOROK DIVATJA

Miért előnyös a tömörfa BÚTOR? Felmerülhet a kérdés miért választják egyre többen a valódi fából készült bútorokat. Az Igazi fa előnye a minőségben, a tartósságban és a természetes anyagok felhasználásában rejlik. Egyre többen vágynak egyéniséget megtestesítő fa bútorokra. Amíg a gyengébb minőségű bútorokat lecserélik, addig a tömörfából készült bútorok nemcsak tartós, időtálló használati eszközként szolgálnak, hanem értékálló befektetést is jelentenek. A tömörfa csodálatos eleganciát és melegséget sugároz otthonunknak és barátságos hangulatot kölcsönöz. A tömörfa bútor minden darabja egyedi és megismételhetetlen, magában hordozza a fa többéves növekedését, az erdő hangulatát, az erdők tiszta levegőjének illatát, a fa melegségét és a természetes felületek nyújtotta életérzést. A tömörfa bútorok az idő múlásával egyre értékesebbé válnak.

EGYEDI BÚTOR

A vevői igényeknek megfelelve az elemjegyzékben lévő bútorokat személyre szabottan, egyedi méretben is gyártjuk. Komplett "kulcsrakész" megoldást nyújtunk akár egész lakások, szállodák bútorozására is egy stílusban. (fa TV állványok, fa szekrények, fa asztalok, fa ágyak, fa komódok) Az egyedi méretű bútorokat egyedi árazás alapján gyártjuk.

Egy különleges tömörfa bútor, a fa bensőséges világát hordozza magában. Aki beleszeret egy ilyen bútorba, kötődni fog hozzá.

MAGYAR BÚTOR - MEGBÍZHATÓ MAGYAR GYÁRTÓ

Joggal bízhat meg a piacvezető termékminőségben és a kiváló szolgáltatásban a tanácsadástól a szerelésen át az utólagos ügyfélkapcsolatokig. A magas színvonalat, megbízhatóságot és a hosszú élettartamot tartjuk kiemelten fontosnak.