• Dani tölgy gardróbszekrény
 • Dani tölgyfa gardróbszekrények
 • Akasztós szekrény nyitott állapotban

DANI GARDRÓBSZEKRÉNY
Klasszikus megjelenésű, praktikus, hatalmas, minőségi tömörfa gardróbszekrények

DANI klasszikus GARDRÓBSZEKRÉNYEK

A hálószoba leglényegesebb funkciója a pihenés, ezért elsősorban a kényelmi szempontok dominálnak egy bútor vagy kiegészítő vásárlásakor, de emellett az esztétika és a funkcionalitás is nagyon fontos. Egy színvonalas megjelenésű tömörfa gardróbszekrény nélkülözhetetlen eleme lehet hálószobájának, mely passzol a trendekhez és a magas minőségi elvárásokhoz.

A hálóban minden egyes használati tárgy, bútor, ágy hatással van ránk és környezetünkre, a különböző színek formák különböző hatásokat válthatnak ki, ezért nehéz meghatározni kinek melyik stílus forma vagy szín a megfelelő választás.

A megfelelő tömörfa gardróbszekrény ismérvei

Ha elgondolkodnánk azon, mely bútordarab a legfontosabb egy lakásban, valószínűleg sokan a gardróbszekrényre szavaznának. Joggal, hiszen ez a bútorelem sok szempontból nélkülözhetetlen a mindennapokban, persze, csak ha a megfelelőt választjuk.

Ki ne ismerné a problémát, amikor számtalan ruhát vagy egyéb holmit kell elpakolni, de nincs hová? Egy jól kialakított gardróbszekrény azonban egy csapásra megoldhatja ezt a gondunkat. Sok múlik azon, hogy a megfelelő bútordarabot válasszuk a hatalmas kínálatból, hiszen nem mindegy sem a mérete, sem az anyaga, sem a belső kialakítása. A jó gardrób minden szempontból praktikus, illik az adott helyiség stílusához, hangulatához, a tér méretéhez. Szintén praktikusnak kell lennie abból a szempontból is, hogy sok minden férjen bele, ráadásul rendszerve, hogy kiigazodjunk a temérdek holmink között, tehát a méret mellett a jó belső kialakítás is nagyon fontos. Nincs nehéz dolgunk a hozzánk és lakásunkhoz leginkább passzoló gardrób kiválasztásakor, hiszen manapság sokféle verzió áll a rendelkezésünkre. Fiókos, ajtós, polcos, akasztós, tükrös változatok garmadából válogathatunk. Nagyon fontos szempont a gardróbszekrény anyaga is. A legjobb választás a természetes anyagból, azon belül is a tömörfából készülő szekrény, hiszen ez amellett, hogy anyaga révén a természetesség érzetét kelti otthonunkban, strapabíró, masszív, időálló bútordarab, ami pakolásra, tárolásra használt bútor esetében elengedhetetlen.

Komplett hálószoba berendezése estén: a Dani gardóbszekrényekhez stílusban illeszkednek a Cara ágyak és az Dani és Réka éjjeli szekrények

Keresse tapasztalt munkatársainkat a legjobb választáshoz és gardróbját segítjük megtervezni, összeállítani. Gardróbszekrényeink kizárólag tömörfából készülnek, magas minőségi elvárásoknak megfelelve, mely tartóssága és masszivitása az előre összeszerelt bútor elemeknek és a válogatott minőségi alapanyagnak köszönhető. Biztosak vagyunk benne, ha a TÖMÖRFA GARDRÓBJAINK mellett dönt, az különleges és páratlan darabjai lesznek hálószobájának.

 

Választható fafajok és színek:

 • Dió - dió
  Dió
  Dió
 • Cseresznye - cseresznye
  Cseresznye
  Cseresznye
 • Tölgy - csomós
  Tölgy
  Csomós
 • Tölgy - mahagóni
  Tölgy
  Mahagóni
 • Tölgy - barna
  Tölgy
  Barna
 • Tölgy - natúr
  Tölgy
  Natúr
 • Tölgy-konyak
  Tölgy
  Konyak
 • Kőris - natúr
  Kőris
  Natúr
 • Kőris - konyak
  Kőris
  Konyak