Rólunk

Rönkfától a bútorig

Csúcstechnológia és tradíció

Tömörfa bútor gyártás szakértelemmel

Tömörfa bútor örök érték

TÖMÖRFA BÚTOR szakértelemmel

A Pfiffer Bútorszalon Kft. budapesti bútorüzlet fő profilja a tömörfa bútor és a minőségi fából készült innovatív termékek forgalmazása. A kitűnő magyar bútorok párosulnak a szakértelemmel, a 24 éves gyártói tapasztalattal és a megbízhatósággal, amivel irányt mutatunk a magyar bútor kereskedelmi piacon. Kiemelet termékeink: tömörfa szekrény, tömörfa ágy, tömörfa étkező, tömörfa asztal, tömörfa komód klasszikus és modern stílusban

Ha Bútor legyen tömörfa bútor

Fedezze fel a PFIFFER BÚTOR TERMÉKEIT! Célunk, hogy megismertessük vevőinkkel a bútor és bútor közötti különbségeket. Stratégiánk, hogy minél több tömörfa része legyen egy bútornak és ennek előnyeit hosszútávon tapasztalják vevőink is. A budapesti bemutatótermünkben nagy tapasztalattal, magas színvonalon adunk tanácsot tömörfa kollekcióinkról és segítünk megtervezni, berendezni otthonát.

Rajongunk a természetért, ezért elengedhetetlen számunkra, hogy felelősségteljesen gondolkozzunk, figyeljünk a fenntarthatóságra és megmaradjon az ember és természet közötti harmónia. Ezzel a szemlélettel gyártjuk és áruljuk tömörfa bútorainkat.

Tömörfa bútorainkra 2 év garancia jár, a gyártói kisker árakon forgalmazzuk, egyedi ajánlat alapján országosan szállítjuk és beépítjük a gyár tapasztalt munkatársaival.

Magyar termék magyar alapanyagból magyar munkaerővel

Minden forgalmazott termékünk szívvel lélekkel itt készül Magyarországon Móron a Pfiffer Bútor gyárban. A magyar munkaerő a válogatott magyar alapanyag és a gondosan készített termékek garantálják, hogy egy különleges bútorhoz jut a vevő, hiszen minden egyes darab szinte egyedi és megismételhetetlen, kollekcióink nem csak mutatósak, a látvány mellet érezhetőek is, hiszen minden darabban benne van kollégáink elhivatottsága, tapasztalata, és a természet varázsa ahogy az a fa erezetében megtestesül. 
Így tömörfa bútoraink hosszútávon is különleges értéket képviselnek otthonában.

Bútoraink a legnemesebb fafajokból készülnek

Termékeink magas színvonalat és minőséget képviselnek, a magyarországi piacon egyedülálló lehetőségekkel rendelkezünk, hogy kompromisszummentes termékeket áruljunk. A legnemesebb magyar fafajokból készítjük bútorainkat, melyek mind magyar erdőkből származnak és kerülnek az otthonukba. 

A Pfiffer Bútor " Tisztán tömörfából " kizárólag gondosan válogatott hazai erdei vadcseresznye, fekete dió, tölgy, kőris és bükkfából készül. A legfontosabb alapanyagunkat rönk formájában magyar erdőkből vásároljuk és folyamatos 7-800m3 es készlettel rendelkezünk. A rönköket kérgező géppel kérgezzük le, majd fűrészüzemünkben felfűrészeljük és min. 1-2 évig a természetes levegőn szárítással feszültségmentesítjük. Felhasználás előtt az alapanyagokat nagykapacitású konvekciós műszárítóban, kíméletesen szobaszáraz állapotra szárítjuk. Ez a hosszas eljárás biztosítja, hogy tartós és időtálló termék kerüljön a lakásokba. Hamis világunkban olyat kínálunk, ami tényleg abból van, aminek látszik, ott készül ahol mondjuk, akkorra készül el, amikorra ígérjük, és tovább él, mint gondolnánk.

Látogasson el Budapesten a Pfiffer Bútorszalon móri gyártó mintatermébe

Különleges, egyedülálló tömörfa bútorok, szekrények, ágyak forgalmazása közvetlenül a móri gyártótól

Minden bútor egyedi és különleges

A tömörfa egyedi erezete és összetétele által nincsen két egyforma darab. A szépsége és természetessége pont ebben rejlik, amivel kitűnik a sablonos bútorok közül. Ettől válik elegánssá, igényessé és megőrzi természetességét a mai oly sok műanyagot használó világban. A pác színe nem takarja el a fa erezeteit, ezzel megőrízve a fa eredetét ahogy a természet megalkotta.

Élet a természetben , természet az életünkben

A Pfiffer Bútorszalon kollekcióival egy csepp természetet vihet otthonába, ahol a tömörfa bútorok különlegesek, szabályozzák a páratartalmat, a bútor lélegzik és szinte Önnel él generációkon át.

A Pfiffer Bútor móri gyártó szlogenje: 

" Olyat kínálunk, ami abból van aminek látszik,ott készül ahol mondjuk, akkorra készül el amikorra ígérjük, és nagyobb érték mint gondolnánk "

 

Tömörfa bútoraink alapanyaga

Fafajonként különböző szín/pác választék áll rendelkezésre, melyet folyamatosan bővítünk. Favorit színek: natúr, cseresznye, dió, barna, wenge, szürke, konyak, fehér, mahagóni  . . .

tömörfa erezet ahogy a természet megalkotta BÜKKFA : színe élénk sárga és vöröses barna, egyenletes szerkezetű, nehéz, kemény, rugalmas, gőzőlve kitűnően hajlítható, száradáskor erősen zsugorodó, vetemedő fajta. Egyenletes letisztult felületet ad, közkedvelt tömörfa bútor alapanyag, mely finom megjelenést sugároz karcsúbb árfekvéssel párosítva.

 

 

tömörfa erezet ahogy a természet megalkottaTÖLGYFA: színe szürkés-sárga-barna , sűrű erezetű , különösen rugalmas, erős és robosztusos megjelenést biztosít. egy ilyen nemes fából készült bútor mindig örök értéket képvisel otthonában.

 


 

tömörfa erezet ahogy a természet megalkottaCSERESZNYEFA: színe vöröses barna és intenzív sötétvörös, különleges, rugalmas, közép nehéz, igen kemény, szívós, hajlékony, finom rostú, értékes prémium tömörfa bútorok készítésére alkalmas alapanyag, a szép rajzolatú erezet sokszínűségével minden egyes bútor darab egyedivé válik tőle, nagyon értékes

 

 

tömörfa erezet ahogy a természet megalkottaDIÓFA: sötét és elegáns, a fa erezete szabálytalan csíkos megjelenésű, világos barna, fekete, barna, néha vöröses vagy lilafényű színárnyalatokat vehet fel. A dió nagyon kemény és megtartja az alakját, formáját, szinte elhasználhatatlan rugalmas fafajta. Ritkasága és a jó alapanyag nehéz beszerezhetősége miatt a legértékesebb bútorokat készítik belőle.

 

 

tömörfa erezet ahogy a természet megalkottaKŐRISFA: ránézésre és megmunkálási tulajdonságaival nagyon hasonlít a tölgyre, általában világosabb és egységes erezetű, de élőhelyétől függően az egész világostól a barnás árnyalatig terjedhet a színe, szívós erős fafajta.

 


 

csomós tömörfa erezet CSOMÓS VAD TÖLGY: a fa sárgás-fehér vagy sárgás-barna, a tölgyfa nem csak rusztikus megjelenésű lehet, a csomós tölgyfa bútor egy ultra modern designt képvisel
 

 

 

 

A tömörfa és környezeti hatásai

A tömörfa választás jó döntés, természetes egyedi erezetű és színű, a fa az egészséges életet jelképezi, kellemes illatot és hangulatot sugároz. A fa hasonlóan viselkedik lakásunkban mint mi emberek. A nem megfelelő páratartalmű levegő rossz hatással van ránk is és a fa bútorokra is, ügyeljünk hogy a a relatív párataratalom a lakásunkban 40-55% körül legyen. Így a fa bútorok nem vetemednek és mi is stresszmentesebben egészségesebben élhetünk.

A fa az idő haladtával a természetes öregedési folyamat szerint megváltozhat, színe sötétdhet és megérhet, viszont az erős fény ezt felgyorsíthatja, ebben a természetes változásban minden fa máshogyan viselkedik. Ezért ha sokáig szeretnénk megőrizni a bútor eredeti színét, állapotát óvni kell a tartós erős Uv fénytől. Viszont az öregedési folyamattal az öregebb bútor érett színnel is egyedi és gyönyörű marad.

A természet alkotóereje
 

BÚTOR SZÁLLÍTÁSA és BEÉPÍTÉSE

Igény szerint termékeinket országosan szállítjuk és beépítjük a móri gyártó saját járművel és tapasztalt munkatársaival.
Így 2év garanciával egy komplett szolgáltatást nyújtunk Önnek. 
Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk.
Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék.
Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét.

Szállítási és beépítési díj egyedi ajánlat alapján

 

Tömörfa bútorok forgalmazása

Közvetlenül a móri gyártól

rönkfa kérgezése

Tömörfa bútor gyártás