Rólunk

Tömörfa nappali bútorok

Elemes tömörfa bútorok, asztalok

Tömörfa franciaágyak

Diófából, tölgyfából vagy cseresznyefából

A tömörfa bútorokhoz felhasznált fa összeköti a természetet az emberrel. Minden bútor darabhoz egy történet adódik - a fa életének története, melyből bútor készül. A fa természetes jellemzői a mintázat, a csomók, erezet jellege mind az általa átélt dolgok eredményeképp alakultak ki!

A TÖMÖRFA BÚTOROK

MINDEN STÍLUSHOZ PASSZOLNAK

A lakberendezés gyakran állítja kihívás elé az otthonteremtőket. A probléma leginkább a minden korábbinál szélesebb bútorkínálat, melyben igen nehéz rátalálni azokra a darabokra, melyek valóban megfelelőek. A lapra szerelt bútorok kedvező ára, a designer megoldások különlegessége mellett azonban léteznek olyan típusok is, melyek bármilyen stílushoz kiválóan passzolnak. Ezek a tömörfa bútorok, amelyek klasszikus jellegüknél fogva beilleszthetőek a modern és a hagyományos stílussal bíró enteriőrbe is.

A fa természetessége mindig is közel állt a lakberendezéshez. Idővel azonban a költséghatékonyságot megcélozva az alapanyagok minősége silányabbá vált, és így az időtálló minőség is csorbát szenvedett. A mai trendek egyértelműen a minőséghez való visszatérés irányába mutatnak. Nem csak jobban megéri az ilyen fajta beruházás, hanem esztétikailag is gyönyörködtetőek a tömörfa bútorok. Az étkezőbe éppen úgy megtalálhatóak az ideális darabok, mint a nappaliba vagy a hálószobába. A tömörfa anyag magában hordozza az évszázadok klasszikus stílusát, de ugyanakkor a modern enteriőrben is megállja a helyét.
 

TÖMÖRFA bútorbolt budapesten

TÖMÖRFA BÚTOROK SZAKÉRTELEMMEL

A Pfiffer Bútorszalon Kft. budapesti bútorüzlet fő profilja a tömörfa bútor és a minőségi fából készült innovatív termékek forgalmazása. A kitűnő magyar bútorok párosulnak a szakértelemmel, a 26 éves gyártói tapasztalattal és a megbízhatósággal, amivel irányt mutatunk a magyar bútor kereskedelmi piacon. Tömörfa termékeink: tömörfa szekrénysorok, tömörfa ágyak, tömörfa étkezők, tömörfa bútorok, tömörfa komódok klasszikus és modern stílusban.
 

TÖMÖRFA BÚTORAINK

a legnemesebb fafajokból készülnek

A Pfiffer Bútorszalon Kft. termékei magas színvonalat és minőséget képviselnek, a magyarországi piacon egyedülálló lehetőségekkel rendelkezünk, hogy kompromisszummentes termékeket áruljunk. A legnemesebb magyar fafajokból készítjük bútorainkat, melyek mind magyar erdőkből származnak és kerülnek az otthonukba.
 

a PFIFFER BÚTORSZALON A MÓRI GYÁRTÓ MINTATERME

LÁTOGASSON EL BUDAPESTRE ÜZLETÜNKBE

Különleges design, egyedülálló tömörfa bútorok, szekrények, ágyak forgalmazása közvetlenül a móri gyártótól. Kérje tapasztalt kollégáink segítségét hogy személyre szabott ajánlattal az igényeihez legmegfelelőbb bútort választhassa. A Pfiffer Bútor " Tisztán tömörfából " kizárólag gondosan válogatott hazai erdei vadcseresznye, fekete dió, tölgy, kőris és bükkfából készül. A legfontosabb alapanyagunkat rönk formájában magyar erdőkből vásároljuk és folyamatos 7-800m3 es készlettel rendelkezünk. A rönköket kérgező géppel kérgezzük le, majd fűrészüzemünkben felfűrészeljük és min. 1-2 évig a természetes levegőn szárítással feszültségmentesítjük. Felhasználás előtt az alapanyagokat nagykapacitású konvekciós műszárítóban, kíméletesen szobaszáraz állapotra szárítjuk. Ez a hosszas eljárás biztosítja, hogy tartós és időtálló termék kerüljön a lakásokba. Hamis világunkban olyat kínálunk, ami tényleg abból van, aminek látszik, ott készül ahol mondjuk, akkorra készül el, amikorra ígérjük, és tovább él, mint gondolnánk.

 

HA BÚTOR LEGYEN TÖMÖRFA BÚTOR?

Fedezze fel a PFIFFER BÚTOR TERMÉKEIT

Célunk, hogy megismertessük vevőinkkel a bútor és bútor közötti különbségeket. Stratégiánk, hogy minél több tömörfa része legyen egy bútornak és ennek előnyeit hosszútávon tapasztalják vevőink is. A budapesti bemutatótermünkben nagy tapasztalattal, magas színvonalon adunk tanácsot tömörfa kollekcióinkról és segítünk megtervezni, berendezni otthonát. Rajongunk a természetért, ezért elengedhetetlen számunkra, hogy felelősségteljesen gondolkozzunk, figyeljünk a fenntarthatóságra és megmaradjon az ember és természet közötti harmónia. Ezzel a szemlélettel gyártjuk és áruljuk tömörfa bútorainkat. Tömörfa bútorainkra 2 év garancia jár, a gyártói kisker árakon forgalmazzuk, egyedi ajánlat alapján országosan szállítjuk és beépítjük a gyár tapasztalt munkatársaival.
 

TÖMÖRFA BÚTOR, A GENERÁCIÓKON ÁTÍVELŐ MINŐSÉG

A minőségi megoldások hívei garantáltan tudnak legalább egy olyan márkát mondani, amiben bármikor kétségek nélkül megbíznak. A lakberendezés területén is egyre többen keresik azokat a bútorokat, amelyekben biztosan nem csalódnak. A tömörfa mind gyakrabban kap helyet az otthonokban.

GÉNJEINBEN KÓDOLT A TERMÉSZET EREJE

Nem csupán az időtálló minőségről szól választása, hanem arról az esztétikumról, amely használatával elérhető. Mindegy, hogy az étkezőasztalról van szó, vagy a hálószoba központi szereplőjeként számon tartott ágyról, a tömörfa alapanyaggal egyszerűen nem lehet mellélőni. Azonnal beleszeret az ember, hiszen valahol génjeinkben kódolt a természetességhez vonzódás. Ezt pedig a fától megkaphatjuk.

Évezredek óta használt alapanyag

A fa évezredek óta képezi részét a társadalmakban az építkezésnek, a lakberendezésnek. Napjainkban egészen elképesztő konstrukciók valósulnak meg akár a rönkházak, akár a belső terek megvalósításakor. A titok a minőségben, az időtállóságban és persze a hozzáértésben rejlik. A fa élő anyag mind a megmunkáláskor, mind a használat során. Ennek megfelelően odafigyelésre, ápolásra van szüksége, hogy legjobb formáját hozza. Ugyanakkor a fa erezete az igényekhez passzoló felületkezeléssel már önmagában is olyan hatást kelt, ami az egész enteriőr stílusát meghatározza.

Nem véletlen, hogy a tömörfa bútorok segítségével változatos hatás érhető el azok színétől és felületkezelésének módjától függően. A fiatalos lakberendezési stílushoz éppen úgy megtalálható az ideális tömörfa bútor, mint akkor, ha az eleganciát és a prémium kategóriás megoldásokat részesítenénk előnyben. A természet közelségének érzete intim, nyugodt környezetet teremt, erre pedig, valljuk be, nagy szüksége van a mai kor emberének. Akár generációkon keresztül a lakás ékes és egyúttal természetes darabja lehet egy jól megválasztott tömörfa bútor.
 

A PFIFFER BÚTOR - MAGYAR TERMÉK

magyar alapanyagból magyar munkaerővel

Minden forgalmazott Pfiffer Bútorszalon termékünk szívvel lélekkel itt készül Magyarországon Móron a Pfiffer Bútor gyárban. A magyar munkaerő a válogatott magyar alapanyag és a gondosan készített termékek garantálják, hogy egy különleges bútorhoz jut a vevő, hiszen minden egyes darab szinte egyedi és megismételhetetlen, kollekcióink nem csak mutatósak, a látvány mellett érezhetőek is, hiszen minden darabban benne van kollégáink elhivatottsága, tapasztalata, és a természet varázsa ahogy az a fa erezetében megtestesül. Így tömörfa bútoraink hosszútávon is különleges értéket képviselnek otthonában.
 

Minden bútor

egyedi és különleges

A tömörfa egyedi erezete és összetétele által nincsen két egyforma darab. A szépsége és természetessége pont ebben rejlik, amivel kitűnik a sablonos bútorok közül. Ettől válik elegánssá, igényessé és megőrzi természetességét a mai oly sok műanyagot használó világban. A pác színe nem takarja el a fa erezeteit, ezzel megőrízve a fa eredetét ahogy a természet megalkotta.
 

Élet a természetben

a természet KÖZELSÉGE AZ OTTHONUNKBAN

A Pfiffer Bútorszalon kollekcióival egy csepp természetet vihet otthonába, ahol a tömörfa bútorok különlegesek, szabályozzák a páratartalmat, a bútor lélegzik és szinte Önnel él generációkon át.
 

TÖBB, MINT BÚTOR

furnér és bútorlap mentes tömörfa kollekciók

pazar, prominens, magával ragadó kollekciók, folyamatosan fejlesztve a legmodernebb technológiákkal klasszikus vagy modern stílusban. Ami az előnye az szállításnál kicsit hátránya is: masszív, nehéz, stabil, tekintélyt parancsoló tömörfa bútorok, előre nagy minőséggel összeszerelt bútor elemek, így nem kell órákat bajlódni az otthoni összeszereléssel, szakértelem hiánnyal, alkatrészek keresgélésével, összeszerelési rajzok értelmezésével. A nehéz, masszív előre elkészített bútorok szállítása így kicsit nehezebbé és drágábbá válik, egy emberrel és lapra szerelt kiszállítással nem megoldható. Ezért ajánljuk a móri gyár saját embereit saját autóval történő kiszállítását és szakszerű összeszerelését, mely hosszútávon kifizetődőbb, hiszen fa bútorai így hosszútávú társsá válnak lakásában, otthonában akár többszöri költözés után is.
 

MIÉRT PONT TÖMÖRFA BÚTOR

MIBEN előnyös egy TÖMÖRFA BÚTOR?

Felmerülhet a kérdés miért választják egyre többen a valódi fából készült bútorokat. Az Igazi fa előnye a minőségben, a tartósságban és a természetes anyagok felhasználásában rejlik. Egyre többen vágynak egyéniséget megtestesítő fa bútorokra. Amíg a gyengébb minőségű bútorokat lecserélik, addig a tömörfából készült bútorok nemcsak tartós, időtálló használati eszközként szolgálnak, hanem értékálló befektetést is jelentenek. A tömörfa csodálatos eleganciát és melegséget sugároz otthonunknak és barátságos hangulatot kölcsönöz. A tömörfa bútor minden darabja egyedi és megismételhetetlen, magában hordozza a fa többéves növekedését, az erdő hangulatát, az erdők tiszta levegőjének illatát, a fa melegségét és a természetes felületek nyújtotta életérzést. A tömörfa pfiffer bútorok az idő múlásával egyre értékesebbé válnak. Válogasson termékeink vagy akciós minta termi bútoraink között.
 

KONYHABÚTOR - AJTÓFRONTOK

A budapesti Pfiffer Bútorszalonban tömörfa ajtófrontokkal, bútor ajtókkal, konyhabútorok forgalamzásával, rendelésével nem foglalkozunk, ha ilyen igényük van kérjük közvetlenül keresség móri kollégákat: Tel: +36 (22) 406-780
 

BÚTORLAP HELYETT CSAK A TÖMÖRFA?

Miért bajlódna az összeszereléssel, amikor egy masszív, tömörfa bútor jobban mutat, esztétikusabb és időtálóbb is, mint a lapraszerelt verzió? Ráadásul a költözés is könnyebb vele.

Tömörfa bútorok szerelése

MINDENT A CSALÁDI BÉKÉÉRT

A szekrénysorok és az egyéb bútorok összeszerelése egyáltalán nem könnyű feladat. Rengeteg időt és energiát pazarolhatunk el vele, és valljuk be: sok esetben a családi békét is veszélyezteti egy-egy leírás tanulmányozása. A folyamat megviseli az idegeket, még a legbékésebb embereket is képes felzaklatni. A nagyobb áruházláncoknál természetesen kérhetjük a házhozszállítást és az összeszerelést, de annak igen komoly költségei vannak. Tisztelet a kivételnek, de ezek a bútorok gyakran egy költözést már nem bírnak ki, mert egyszerűen összeomlanak.
 

CSAK FURNÉRMENTESEN

A furnér-és bútorlapmentes kollekciók jelentik a megoldást, amik lehet, hogy drágábbak, de megérik a rájuk fordított összeget. Hosszú távon pedig hatványozottan igaz a mondás a lapra szerelt bútoroknál: „az olcsóbb, valójában drágább”.
Miért gondoljuk ezt? Sok esetben kell kicserélni a furnérlapokat, bútorlapokat mert nem bírják a terhelést és a bútorok mozgatását. Ilyenkor számolni kell az anyagköltséggel, gyakran pedig az asztalos munkadíjával is, ha nem magunk akarunk szakmunkásnak felcsapni.
 

MINŐSÉGI TARTÓS MEGOLDÁS MÓRRÓL

A tömörfa pfiffer bútorok előnye, hogy masszívak, stabilak, tekintélyt parancsolnak, előre összeszereltek, nem kell órákat bajlódni az otthoni munkával és a szakértelem hiányával. Nem tűnnek el az elpattogó apró alkatrészek az ágy alatt, nem kell értelmezni a különböző rajzokat.
Móri gyárunkból kollégáink saját autóval szállítják helyszínre a megrendelt bútorokat, szakszerűen teszik helyre azokat. Mindenképpen ezt a megoldást ajánljuk, ha hosszú távban gondolkodik, mert kifizetődőbb, mint a lapraszerelt verzió.

Tömörfa bútoraink alapanyaga

Fafajonként különböző szín/pác választék áll rendelkezésre, melyet folyamatosan bővítünk. Favorit színek: natúr, cseresznye, dió, barna, wenge, szürke, konyak, fehér, csontfehér, átlátszó erezetes, körte, mahagóni  . . .
 

ELÉRHETŐ FAFAJOK

BÚTORAINKHOZ

 

tömörfa erezet ahogy a természet megalkotta BÜKKFA : színe élénk sárga és vöröses barna, egyenletes szerkezetű, nehéz, kemény, rugalmas, gőzőlve kitűnően hajlítható, száradáskor erősen zsugorodó, vetemedő fajta. Egyenletes letisztult felületet ad, közkedvelt tömörfa bútor alapanyag, mely finom megjelenést sugároz karcsúbb árfekvéssel párosítva.

 

 

tömörfa erezet ahogy a természet megalkottaTÖLGYFA: színe szürkés-sárga-barna , sűrű erezetű , különösen rugalmas, erős és robosztusos megjelenést biztosít. egy ilyen nemes fából készült bútor mindig örök értéket képvisel otthonában.

 


 

tömörfa erezet ahogy a természet megalkottaCSERESZNYEFA: színe vöröses barna és intenzív sötétvörös, különleges, rugalmas, közép nehéz, igen kemény, szívós, hajlékony, finom rostú, értékes prémium tömörfa bútorok készítésére alkalmas alapanyag, a szép rajzolatú erezet sokszínűségével minden egyes bútor darab egyedivé válik tőle, nagyon értékes. Bútorainkat erdei vadcseresznyefából készítjük, melyek csak szórványosan fordulnak elő hazai erdeinkben.

 

 

tömörfa erezet ahogy a természet megalkottaDIÓFA: sötét és elegáns, a fa erezete szabálytalan csíkos megjelenésű, világos barna, fekete, barna, néha vöröses vagy lilafényű színárnyalatokat vehet fel. A dió nagyon kemény és megtartja az alakját, formáját, szinte elhasználhatatlan rugalmas fafajta. Ritkasága és a jó alapanyag nehéz beszerezhetősége miatt a legértékesebb bútorokat készítik belőle.

 

 

tömörfa erezet ahogy a természet megalkottaKŐRISFA: ránézésre és megmunkálási tulajdonságaival nagyon hasonlít a tölgyre, általában világosabb és egységes erezetű, de élőhelyétől függően az egész világostól a barnás árnyalatig terjedhet a színe, szívós erős fafajta.

 


 

csomós tömörfa erezet CSOMÓS VAD TÖLGY: a fa sárgás-fehér vagy sárgás-barna, a tölgyfa nem csak rusztikus megjelenésű lehet, a csomós tölgyfa bútor egy ultra modern designt képvisel
 

 

 

 

A tömörfa és környezeti hatásai

A tömörfa választás jó döntés, természetes egyedi erezetű és színű, a fa az egészséges életet jelképezi, kellemes illatot és hangulatot sugároz. A fa hasonlóan viselkedik lakásunkban mint mi emberek. A nem megfelelő páratartalmű levegő rossz hatással van ránk is és a fa bútorokra is, ügyeljünk hogy a a relatív párataratalom a lakásunkban 40-55% körül legyen. Így a fa bútorok nem vetemednek és mi is stresszmentesebben egészségesebben élhetünk.

A fa az idő haladtával a természetes öregedési folyamat szerint megváltozhat, színe sötétdhet és megérhet, viszont az erős fény ezt felgyorsíthatja, ebben a természetes változásban minden fa máshogyan viselkedik. Ezért ha sokáig szeretnénk megőrizni a bútor eredeti színét, állapotát óvni kell a tartós erős Uv fénytől. Viszont az öregedési folyamattal az öregebb bútor érett színnel is egyedi és gyönyörű marad.

MILYEN FÁBÓL VÁLASSZUK BÚTORAINKAT ? >

A természet alkotóereje
 

BÚTOR SZÁLLÍTÁSA és BEÉPÍTÉSE

Igény szerint termékeinket országosan szállítjuk és beépítjük a móri gyártó saját járművel és tapasztalt munkatársaival. Így 2év garanciával egy komplett szolgáltatást nyújtunk Önnek. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét. Szállítási és beépítési díj függ a bútorok mennyiségétől és a szállítási címtől így azt egyedi ajánlat alapján kezeljük

Pfiffer Bútorok szállítása

 

 

Otthonos barátságos hangulat tömörfa bútorokkal

Közvetlenül a móri gyártól

Tömörfa franciaágyak

A legjobbra törekszünk mindenben