Rólunk

Tömörfa nappali bútorok

Természet varázsa otthonodban: Fedezd fel a tömörfa bútorok szépségét!

Tömörfa franciaágyak

Tömörfa bútorokkal a természet eleganciája költözik be otthonodba

A tömörfa bútorokhoz felhasznált fa összeköti a természetet az emberrel. Minden bútor darabhoz egy történet adódik - a fa életének története, melyből bútor készül. A fa természetes jellemzői a mintázat, a csomók, erezet jellege mind az általa átélt dolgok eredményeképp alakultak ki!
 

Természetes elegancia minden stílushoz

Tömörfa bútoraink tökéletes harmóniát teremtenek

A lakberendezés gyakran állítja kihívás elé az otthonteremtőket. A probléma leginkább a minden korábbinál szélesebb bútorkínálat, melyben igen nehéz rátalálni azokra a darabokra, melyek valóban megfelelőek. A lapra szerelt bútorok kedvező ára, a designer megoldások különlegessége mellett azonban léteznek olyan típusok is, melyek bármilyen stílushoz kiválóan passzolnak. Ezek a tömörfa bútorok, amelyek klasszikus jellegüknél fogva beilleszthetőek a modern és a hagyományos stílussal bíró enteriőrbe is.

A fa természetessége mindig is közel állt a lakberendezéshez. Idővel azonban a költséghatékonyságot megcélozva az alapanyagok minősége silányabbá vált, és így az időtálló minőség is csorbát szenvedett. A mai trendek egyértelműen a minőséghez való visszatérés irányába mutatnak. Nem csak jobban megéri az ilyen fajta beruházás, hanem esztétikailag is gyönyörködtetőek a tömörfa bútorok. Az étkezőbe éppen úgy megtalálhatóak az ideális darabok, mint a nappaliba vagy a hálószobába. A tömörfa anyag magában hordozza az évszázadok klasszikus stílusát, de ugyanakkor a modern enteriőrben is megállja a helyét.
 

TÖMÖRFA bútorbolt budapesten

A természet ölelése: Hozd be otthonodba a tömörfa bútorok meghitt melegségét és harmóniáját

A Pfiffer Bútorszalon Kft. budapesti bútorüzlet fő profilja a tömörfa bútor és a minőségi fából készült innovatív termékek forgalmazása. A kitűnő magyar bútorok párosulnak a szakértelemmel, a 26 éves gyártói tapasztalattal és a megbízhatósággal, amivel irányt mutatunk a magyar bútor kereskedelmi piacon. Tömörfa termékeink: tömörfa szekrénysorok, tömörfa ágyak, tömörfa étkezők, tömörfa bútorok, tömörfa komódok klasszikus és modern stílusban. Ezek a minőségi darabok nemcsak a belső tér szépségét és eleganciáját emelik, hanem egy életre szóló befektetést is jelentenek. Ismerkedjen meg a tömörfa bútorok világával, és tapasztalja meg az időtlen stílust és a kiemelkedő minőséget!  A mesterek figyelmétől és aprólékos munkájától kezdve a legjobb minőségű faanyagokig mindent beletesszük, hogy olyan darabokat hozzunk létre, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön igényeihez és elvárásaihoz. A bútorokat a hagyományos kézműves és a kegmodernebb gépi technikákkal kombinálva készítjük, hogy azok egyedülállóak és kifinomultak legyenek.

Tömörfa - A természet varázsa otthonában: A tömörfa bútorok természetes melegséget és időtlen szépséget hoznak otthonába. A természetes faanyag élővé teszi a belső teret, és egyedi karaktert kölcsönöz neki. A tömörfa különleges textúrája és színe minden egyes darabot egyedivé tesz, így Önnek egy valóban különleges és sajátos bútordarabja lesz, amely kiemelkedik a többi közül.

Tartósság és hosszú élettartam: Az általunk kínált tömörfa bútorok híresek a kiváló tartósságukról és hosszú élettartamukról. Az alaposan válogatott faanyagok és a precíz kivitelezés révén ezek a bútorok akár évtizedekig is megőrzik eredeti állapotukat. Nem kell aggódnia a kopás, a repedések vagy a deformáció miatt - a bútoraink az idő múlásával csak még szebbek lesznek.
 

Fedezd fel az igazi minőséget

Egyedi és kivételesen tartós tömörfa bútorok

Elhoztunk Önnek egy exkluzív lehetőséget, hogy otthonát átalakítsa egyedi és lenyűgöző tömörfa bútorokkal. A lakberendezés világában egyre növekvő népszerűségnek örvendenek a tömörfa bútorok. Az embereket egyre inkább értékelik a természetes anyagok és a tartós termékek, amit ezek a bútorok nyújtanak. Ismerjük meg a tömörfa bútorok előnyeit, és pillantsunk bele, miért érdemes beruházni ezekbe a minőségi darabokba?

Természetes anyagok és a kapcsolatunk: Az emberek évszázadok óta használják a fát bútorok készítéséhez. A tömörfa bútorokat gyakran a legjobb minőségű és legtartósabb bútoroknak tekintik. Ez részben annak köszönhető, hogy a fa a természetes anyagok közé tartozik, amelyekkel ösztönösen kapcsolatba lépünk. A fa melegséget, természetességet és időtlen szépséget sugároz, ami hozzájárul a kellemes lakberendezési légkör megteremtéséhez.

Tartósság és hosszú élettartam: A tömörfa bútorok híresek a tartósságukról és hosszú élettartamukról. A tömörfa bútorok masszív szerkezetüknek köszönhetően ellenállóak és strapabíróak. Kiváló minőségű faanyagból készülnek, amely ellenáll a kopásnak, a repedéseknek és a deformálódásnak. Ezért ezek a bútorok akár évtizedekig vagy akár évszázadokig is képesek megőrizni eredeti állapotukat, ami hosszú távú befektetést jelent otthonod számára.

Időtálló stílus és rugalmasság: A tömörfa bútorok időtlen stílust képviselnek, amelyek nem mennek ki a divatból. Bármilyen belső térbe beilleszthetők, és tökéletes harmóniát teremtenek a különböző stílusokkal. A fa szépsége az évek során még inkább kibontakozik, ami még vonzóbbá teszi ezeket a bútorokat. Ráadásul a tömörfa bútorok különféle felújítási lehetőségeket kínálnak, például csiszolást vagy újrakezelést, így azok újra megújulhatnak és frissülhetnek.

Környezetbarát és fenntartható választás: A tömörfa bútorok kiváló választást jelentenek azoknak, akik környezettudatosak és fontos számukra a fenntarthatóság. A fa egy természetes erőforrás, amely újra megújuló, biológiailag lebomló és CO2-t köt vissza. A tömörfa bútorok gyártása kevésbé terheli környezetünket, mint a műanyag vagy a fém bútoroké. Ráadásul, mivel a tömörfa bútorok hosszú élettartammal rendelkeznek, kevesebb hulladékot termelnek, mint az olcsóbb és alacsony minőségű alternatívák.

Egyedi és testreszabható tervezés: A tömörfa bútorok lehetőséget nyújtanak az egyediségre és a testreszabhatóságra. Mivel ezek a bútorok kézzel vagy kézműves technikákkal készülnek, számos lehetőség áll rendelkezésre a tervezési részletek testreszabására. Lehetőség van a méret, a forma, a fafajta és a felületkezelés kiválasztására is, így a bútorok tökéletesen illeszkedhetnek az adott helyiség stílusához és az egyéni ízléshez.

Érték és befektetés: Bár a tömörfa bútorok általában magasabb árkategóriába tartoznak, fontos megérteni, hogy ezek valójában értékes befektetést jelentenek. Az időtálló minőségük és a hosszú élettartamuk miatt a tömörfa bútorok nemcsak kényelmet és szépséget nyújtanak otthonodban, hanem az értéküket is hosszú távon megőrzik. Ezenkívül a minőségi és prémium tömörfa bútoroknak jelentős újratervezési vagy felújítási lehetőségeik vannak, amelyek tovább növelhetik az értéküket az idő múlásával.

Összegzés: A tömörfa bútorok nem csupán egy belső tér díszítőelemei, hanem olyan befektetések, amelyek hosszú távon meghatározóak lehetnek otthonod szépségében és kényelmében. A természetes anyagokkal való kapcsolatunkra való törekvés és a fenntarthatóság iránti igényünk miatt a tömörfa bútorok tökéletes választásnak bizonyulnak.

 

TÖMÖRFA BÚTORAINK

Egység a természettel: Tömörfa bútorokkal teremtsd meg a tökéletes összhangot a belső térben!

A Pfiffer Bútorszalon Kft. termékei magas színvonalat és minőséget képviselnek, a magyarországi piacon egyedülálló lehetőségekkel rendelkezünk, hogy kompromisszummentes termékeket áruljunk. A legnemesebb magyar fafajokból készítjük bútorainkat, melyek mind magyar erdőkből származnak és kerülnek az otthonukba. Különleges design, egyedülálló tömörfa bútorok, szekrények, ágyak forgalmazása közvetlenül a móri gyártótól. Kérje tapasztalt kollégáink segítségét hogy személyre szabott ajánlattal az igényeihez legmegfelelőbb bútort választhassa. A Pfiffer Bútor " Tisztán tömörfából " kizárólag gondosan válogatott hazai erdei vadcseresznye, fekete dió, tölgy, kőris és bükkfából készül. A legfontosabb alapanyagunkat rönk formájában magyar erdőkből vásároljuk és folyamatos 7-800m3 es készlettel rendelkezünk. A rönköket kérgező géppel kérgezzük le, majd fűrészüzemünkben felfűrészeljük és min. 1-2 évig a természetes levegőn szárítással feszültségmentesítjük. Felhasználás előtt az alapanyagokat nagykapacitású konvekciós műszárítóban, kíméletesen szobaszáraz állapotra szárítjuk. Ez a hosszas eljárás biztosítja, hogy tartós és időtálló termék kerüljön a lakásokba. Hamis világunkban olyat kínálunk, ami tényleg abból van, aminek látszik, ott készül ahol mondjuk, akkorra készül el, amikorra ígérjük, és tovább él, mint gondolnánk.
 

a PFIFFER BÚTORSZALON A MÓRI GYÁRTÓ MINTATERME

Látogasson el hozzánk, budapesti üzletünkbe, fedezze fel a Pfiffer Bútor termékeit!

Célunk, hogy megismertessük vevőinkkel a bútor és bútor közötti különbségeket. Stratégiánk, hogy minél több tömörfa része legyen egy bútornak és ennek előnyeit hosszútávon tapasztalják vevőink is. A budapesti bemutatótermünkben nagy tapasztalattal, magas színvonalon adunk tanácsot tömörfa kollekcióinkról és segítünk megtervezni, berendezni otthonát. Rajongunk a természetért, ezért elengedhetetlen számunkra, hogy felelősségteljesen gondolkozzunk, figyeljünk a fenntarthatóságra és megmaradjon az ember és természet közötti harmónia. Ezzel a szemlélettel gyártjuk és áruljuk tömörfa bútorainkat. Tömörfa bútorainkra 2 év garancia jár, a gyártói kisker árakon forgalmazzuk, egyedi ajánlat alapján országosan szállítjuk és beépítjük a gyár tapasztalt munkatársaival. Ha bútor legyen tömörfa bútor!
 

GENERÁCIÓKON ÁTÍVELŐ MINŐSÉG

A bútorok művészete a természetben: Hagyd, hogy a tömörfa bútorok mesterműveként díszítsék otthonodat

Nem csupán az időtálló minőségről szól választása, hanem arról az esztétikumról, amely használatával elérhető. Mindegy, hogy az étkezőasztalról van szó, vagy a hálószoba központi szereplőjeként számon tartott ágyról, a tömörfa alapanyaggal egyszerűen nem lehet mellélőni. Azonnal beleszeret az ember, hiszen valahol génjeinkben kódolt a természetességhez vonzódás. Ezt pedig a fától megkaphatjuk.
 

Évezredek óta használt alapanyag

A fa évezredek óta képezi részét a társadalmakban az építkezésnek, a lakberendezésnek. Napjainkban egészen elképesztő konstrukciók valósulnak meg akár a rönkházak, akár a belső terek megvalósításakor. A titok a minőségben, az időtállóságban és persze a hozzáértésben rejlik. A fa élő anyag mind a megmunkáláskor, mind a használat során. Ennek megfelelően odafigyelésre, ápolásra van szüksége, hogy legjobb formáját hozza. Ugyanakkor a fa erezete az igényekhez passzoló felületkezeléssel már önmagában is olyan hatást kelt, ami az egész enteriőr stílusát meghatározza.

Nem véletlen, hogy a tömörfa bútorok segítségével változatos hatás érhető el azok színétől és felületkezelésének módjától függően. A fiatalos lakberendezési stílushoz éppen úgy megtalálható az ideális tömörfa bútor, mint akkor, ha az eleganciát és a prémium kategóriás megoldásokat részesítenénk előnyben. A természet közelségének érzete intim, nyugodt környezetet teremt, erre pedig, valljuk be, nagy szüksége van a mai kor emberének. Akár generációkon keresztül a lakás ékes és egyúttal természetes darabja lehet egy jól megválasztott tömörfa bútor.
 

Minden Fa bútor

Egyedi és különleges ,"A természet által ihletve: Fedezd fel a tömörfa bútorok varázslatos szépségét és tartósságát!"

A tömörfa egyedi erezete és összetétele által nincsen két egyforma darab. A szépsége és természetessége pont ebben rejlik, amivel kitűnik a sablonos bútorok közül. Ettől válik elegánssá, igényessé és megőrzi természetességét a mai oly sok műanyagot használó világban. A pác színe nem takarja el a fa erezeteit, ezzel megőrízve a fa eredetét ahogy a természet megalkotta. A Pfiffer Bútorszalon kollekcióival egy csepp természetet vihet otthonába, ahol a tömörfa bútorok különlegesek, szabályozzák a páratartalmat, a bútor lélegzik és szinte Önnel él generációkon át. Pazar, prominens, magával ragadó kollekciók, folyamatosan fejlesztve a legmodernebb technológiákkal klasszikus vagy modern stílusban. Ami az előnye az szállításnál kicsit hátránya is: masszív, nehéz, stabil, tekintélyt parancsoló tömörfa bútorok, előre nagy minőséggel összeszerelt bútor elemek, így nem kell órákat bajlódni az otthoni összeszereléssel, szakértelem hiánnyal, alkatrészek keresgélésével, összeszerelési rajzok értelmezésével. A nehéz, masszív előre elkészített bútorok szállítása így kicsit nehezebbé és drágábbá válik, egy emberrel és lapra szerelt kiszállítással nem megoldható. Ezért ajánljuk a móri gyár saját embereit saját autóval történő kiszállítását és szakszerű összeszerelését, mely hosszútávon kifizetődőbb, hiszen fa bútorai így hosszútávú társsá válnak lakásában, otthonában akár többszöri költözés után is.
 

MIBEN előnyös egy TÖMÖRFA BÚTOR?

Felmerülhet a kérdés miért választják egyre többen a valódi fából készült bútorokat. Az Igazi fa előnye a minőségben, a tartósságban és a természetes anyagok felhasználásában rejlik. Egyre többen vágynak egyéniséget megtestesítő fa bútorokra. Amíg a gyengébb minőségű bútorokat lecserélik, addig a tömörfából készült bútorok nemcsak tartós, időtálló használati eszközként szolgálnak, hanem értékálló befektetést is jelentenek. A tömörfa csodálatos eleganciát és melegséget sugároz otthonunknak és barátságos hangulatot kölcsönöz. A tömörfa bútor minden darabja egyedi és megismételhetetlen, magában hordozza a fa többéves növekedését, az erdő hangulatát, az erdők tiszta levegőjének illatát, a fa melegségét és a természetes felületek nyújtotta életérzést. A tömörfa pfiffer bútorok az idő múlásával egyre értékesebbé válnak. Válogasson termékeink vagy akciós minta termi bútoraink között.
 

Bútorlap helyett válasszon tömörfát

Miért bajlódna az összeszereléssel, amikor egy masszív, tömörfa bútor jobban mutat, esztétikusabb és időtálóbb is, mint a lapraszerelt verzió? Ráadásul a költözés is könnyebb vele. A szekrénysorok és az egyéb bútorok összeszerelése egyáltalán nem könnyű feladat. Rengeteg időt és energiát pazarolhatunk el vele, és valljuk be: sok esetben a családi békét is veszélyezteti egy-egy leírás tanulmányozása. A folyamat megviseli az idegeket, még a legbékésebb embereket is képes felzaklatni. A nagyobb áruházláncoknál természetesen kérhetjük a házhozszállítást és az összeszerelést, de annak igen komoly költségei vannak. Tisztelet a kivételnek, de ezek a bútorok gyakran egy költözést már nem bírnak ki, mert egyszerűen összeomlanak.

Hozd be a természetet otthonodba - Tömörfa bútoroknál nem kell bajlódni a szereléssel

MINŐSÉGI TARTÓS MEGOLDÁS MÓRRÓL

A tömörfa pfiffer bútorok előnye, hogy masszívak, stabilak, tekintélyt parancsolnak, előre összeszereltek, nem kell órákat bajlódni az otthoni munkával és a szakértelem hiányával. Nem tűnnek el az elpattogó apró alkatrészek az ágy alatt, nem kell értelmezni a különböző rajzokat. Móri gyárunkból kollégáink saját autóval szállítják helyszínre a megrendelt bútorokat, szakszerűen teszik helyre azokat. Mindenképpen ezt a megoldást ajánljuk, ha hosszú távban gondolkodik, mert kifizetődőbb, mint a lapraszerelt verzió.
 

LAKKOZOTT VAGY OLAJOZOTT FELÜLET

Termékeink mind lakkozott felülettel készülnek. Mind a lakkozott, mind az olajozott bútorfelületeknek megvannak a saját előnyei és hátrányai. A lakkozott bútorfelületek általában kemény és tartós felületet eredményeznek, amely védi a faanyagot a karcoktól és a nedvességtől. A lakkozott felület könnyen tisztán tartható, és a por és a szennyeződés kevésbé tapad meg rajta. Azonban, ha a lakkozott felület megsérül, akkor az általában nehezen javítható, és szakszerű szervizelést igényel. Emellett, a lakkozott felület általában kevésbé mutatja meg a fa természetes szépségét, mivel a lakkréteg egy réteget képez a faanyag fölött. Az olajozott bútorfelületek általában egy lágyabb és természetesebb külsejű felületet eredményeznek, és jobban kiemelik a faanyag szépségét és textúráját. Az olajozott felület általában könnyebben javítható, és általában szükséges lehet az élettartamának meghosszabbítása érdekében az időszakos újrakezelése. Az olajozott felület azonban kevésbé ellenálló a nedvességgel és a karcokkal szemben, és könnyebben felveheti a szennyeződést és a foltokat, ami azt jelenti, hogy gyakrabban kell tisztítani. Az előnyök és hátrányok összehasonlítása során tehát az a döntés, hogy melyik felületkezelést válassza, függ az Ön preferenciáitól, a bútorok helyétől és azok felhasználásától is.
 

BÚTOROK SZÁLLÍTÁSA ÉS BEÉPÍTÉSE

igény esetén egyedi díjazás alapján, bútorát országosan kiszállítjuk és beépítjük, melyek így biztosan nem sérülnek meg a szállítás alatt. A szolgáltatás a móri gyártó szakszerű autóival és képzett embereivel történik. Vigyáznak a tisztaságra, nincsenek csomagolóanyag hulladékok, a bútort ha kell felviszik az emeletre is és kulcsrakészen összeszerelve hagyják ott otthonában. A szállítási és beépítési díj a móri gyártó ajánlata és árai alapján történik, az ár tartalmaz egy +3 év kiterjesztett garanciát is a fa anyagokra. (összesen 6év a fa anyagokra)

Az igazi érték a Tömörfa bútorok alapanyagai

A tömörfa bútoraink alapanyaga kiemelkedő minőségű diófa, tölgyfa és cseresznyefa. Ezek a természetes fafajták rendkívül népszerűek a bútorkészítésben, és számos előnnyel rendelkeznek. Ezek a kiváló minőségű tömörfa alapanyagok rendkívül tartósak és ellenállóak a mindennapos használat során. A természetes szépségük, a karakteres textúrájuk és az idővel kialakuló patina mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a tömörfa bútorok értékes és időtálló darabok legyenek, amelyek sokáig örömöt nyújtanak otthonában. "Természet varázsa otthonodban: Fedezd fel a tömörfa bútorok szépségét!"

 

tömörfa erezet ahogy a természet megalkotta

 

 


 

TÖLGYFA: színe szürkés-sárga-barna , sűrű erezetű , különösen rugalmas, erős és robosztusos megjelenést biztosít. egy ilyen nemes fából készült bútor mindig örök értéket képvisel otthonában. A tölgyfa az egyik legismertebb és legnépszerűbb tömörfa anyag a bútorkészítésben. A tölgyfa rendkívül erős és tartós, így a tölgybútorok generációkon át is megállják a helyüket. A tölgyfa jellegzetes textúrája és a természetes csíkozottságú mintázata eleganciát és karaktert kölcsönöz a bútoroknak. A tölgyfa választékos színárnyalatai pedig lehetővé teszik a bútorok harmóniában való kombinálását más belső tér elemekkel.


 

tömörfa erezet ahogy a természet megalkotta

 

 


 

CSERESZNYEFA: színe vöröses barna és intenzív sötétvörös, különleges, rugalmas, közép nehéz, igen kemény, szívós, hajlékony, finom rostú, értékes prémium tömörfa bútorok készítésére alkalmas alapanyag, a szép rajzolatú erezet sokszínűségével minden egyes bútor darab egyedivé válik tőle, nagyon értékes. Bútorainkat erdei vadcseresznyefából készítjük, melyek csak szórványosan fordulnak elő hazai erdeinkben. A cseresznyefa gyönyörű, vörösesbarna színű faanyag, amely egyedülálló melegséget és eleganciát visz a bútorokba. A cseresznyefa finom erezete és a természetes fénnyel való kölcsönhatása igazi szépséget kölcsönöz a bútoroknak. A cseresznyefából készült bútorok különleges megjelenést kölcsönöznek a belső térnek, és idővel még szebbé válnak, ahogy a fa szépen patinásodik.

 

tömörfa erezet ahogy a természet megalkotta

 

 


 

DIÓFA: sötét és elegáns, a fa erezete szabálytalan csíkos megjelenésű, világos barna, fekete, barna, néha vöröses vagy lilafényű színárnyalatokat vehet fel. A dió nagyon kemény és megtartja az alakját, formáját, szinte elhasználhatatlan rugalmas fafajta. Ritkasága és a jó alapanyag nehéz beszerezhetősége miatt a legértékesebb bútorokat készítik belőle. A diófa egy gazdag és elegáns megjelenésű faanyag, amelyet gyakran választanak prémium minőségű bútorokhoz. A diófa sötétbarna színe mélységet és melegséget ad a bútoroknak. Emellett a diófa keménysége és tartóssága kiváló, így a bútorok hosszú éveken át megőrzik eredeti szépségüket és állapotukat.


 

csomós tömörfa erezet

 

 


 

CSOMÓS VAD TÖLGY: a fa sárgás-fehér vagy sárgás-barna, a tölgyfa nem csak rusztikus megjelenésű lehet, a csomós tölgyfa bútor egy ultra modern designt képvisel. A csomós vad tölgyfa különlegessége a faanyagában található csomókban rejlik. Ezek a csomók a fa növekedése során kialakuló természetes jelenségek melyek általában gömbölyded formájúak és eltérő méretűek lehetnek, ami vizuális vonzerőt ad a tölgyfa faanyagának. A csomós vad tölgyfa faanyaga általában rendkívül sűrű és nehéz, ami egy erős és tartós anyagot eredményez. A csomós vad tölgyfa természetes anyag, és a csomók elhelyezkedése és mérete változhat faanyagonként. Ezáltal minden darab egyedi és megkülönböztető lehet, ami tovább erősíti a csomós vad tölgyfa varázslatos és természetes megjelenését.

 

A PFIFFER BÚTOR

Magyar alapanyagból, magyar munkaerővel

Minden forgalmazott Pfiffer Bútorszalon termékünk szívvel lélekkel itt készül Magyarországon Móron a Pfiffer Bútor gyárban. A magyar munkaerő a válogatott magyar alapanyag és a gondosan készített termékek garantálják, hogy egy különleges bútorhoz jut a vevő, hiszen minden egyes darab szinte egyedi és megismételhetetlen, kollekcióink nem csak mutatósak, a látvány mellett érezhetőek is, hiszen minden darabban benne van kollégáink elhivatottsága, tapasztalata, és a természet varázsa ahogy az a fa erezetében megtestesül. Így tömörfa bútoraink hosszútávon is különleges értéket képviselnek otthonában.
 

KONYHABÚTOR - AJTÓFRONTOK

A budapesti Pfiffer Bútorszalonban tömörfa ajtófrontokkal, bútor ajtókkal, konyhabútorok forgalamzásával, rendelésével nem foglalkozunk, ha ilyen igényük van kérjük közvetlenül keresség móri kollégákat.
 

CSAK FURNÉRMENTESEN

A furnér-és bútorlapmentes kollekciók jelentik a megoldást, amik lehet, hogy drágábbak, de megérik a rájuk fordított összeget. Hosszú távon pedig hatványozottan igaz a mondás a lapra szerelt bútoroknál: „az olcsóbb, valójában drágább”. Miért gondoljuk ezt? Sok esetben kell kicserélni a furnérlapokat, bútorlapokat mert nem bírják a terhelést és a bútorok mozgatását. Ilyenkor számolni kell az anyagköltséggel, gyakran pedig az asztalos munkadíjával is, ha nem magunk akarunk szakmunkásnak felcsapni.
 

A tömörfa és környezeti hatásai

A tömörfa választás jó döntés, természetes egyedi erezetű és színű, a fa az egészséges életet jelképezi, kellemes illatot és hangulatot sugároz. A fa hasonlóan viselkedik lakásunkban mint mi emberek. A nem megfelelő páratartalmű levegő rossz hatással van ránk is és a fa bútorokra is, ügyeljünk hogy a a relatív párataratalom a lakásunkban 40-55% körül legyen. Így a fa bútorok nem vetemednek és mi is stresszmentesebben egészségesebben élhetünk.

A fa az idő haladtával a természetes öregedési folyamat szerint megváltozhat, színe sötétdhet és megérhet, viszont az erős fény ezt felgyorsíthatja, ebben a természetes változásban minden fa máshogyan viselkedik. Ezért ha sokáig szeretnénk megőrizni a bútor eredeti színét, állapotát óvni kell a tartós erős Uv fénytől. Viszont az öregedési folyamattal az öregebb bútor érett színnel is egyedi és gyönyörű marad.

Fenntarthatóság és környezettudatosság: A tömörfa bútorok gyártása természetes és fenntartható anyagok felhasználásával történik. Az ilyen bútorokkal való berendezés hozzájárulhat egy környezettudatosabb életmódhoz és a természet megóvásához. Ezzel hosszú távon ökológiai és társadalmi előnyöket is élvezhetünk.

 

Természet varázsa otthonodban: Fedezd fel a tömörfa bútorok szépségét
 

BÚTOROK SZÁLLÍTÁSA ÉS BEÉPÍTÉSE

Igény szerint termékeinket országosan szállítjuk és beépítjük a móri gyártó saját járművel és tapasztalt munkatársaival. Így +3év garanciával egy komplett szolgáltatást nyújtunk Önnek. Beépítéskor otthona tisztaságára ügyelünk. Bútoraink csomagolását többször használatos szövet zsákokkal oldjuk meg. Óvjuk környezetünket, nincs csomagolási hulladék. Ez a szállítási mód garantálja a termék sérülésmentes átadását és vevőink elégedettségét. Szállítási és beépítési díj függ a bútorok mennyiségétől és a szállítási címtől így azt egyedi ajánlat alapján kezeljük. A tömörfa bútorok általában nehezek és nehezen szállíthatóak a masszív faanyag miatt. Ezért a szállítás és a fuvarozás során különös figyelmet kell fordítani arra, hogy a bútorok ne sérüljenek meg vagy ne törjenek össze. Ennek eredményeként a fuvarozás költségei általában magasabbak lehetnek a tömörfa bútorok esetében. Azonban hosszú távon még mindig megéri beruházni a tömörfa bútorokba, és megtalálni a megfelelő szállítási megoldást.

Pfiffer Bútorok szállítása saját járművel képzett kollégákkal

 

 

Otthonos barátságos hangulat tömörfa bútorokkal

Közvetlenül a móri gyártól

Tömörfa franciaágyak

A legjobbra törekszünk mindenben