A bőség zavara – Milyen fából válasszuk bútorainkat? I. rész
 2019.10.15. 09:42

Ha tanácstalan, mely fafajtából készült bútor a legmegfelelőbb az Ön számára, az alábbiakból mindent megtudhat a jó döntéshez.A Pfiffer bútorok kizárólag tömörfából, többek között precízen kiválasztott, magyar erdei vadcseresznye, fekete dió és bükkfákból készülnek, cseresznye, dió, körte, vöröses, barnás és sárgás színekben.

A bőség zavarával járhat, ha e gyönyörű, egyedi kompozíciókból választanunk kell. Ezért nyújtunk egy kis segítséget ahhoz, mely fafajta milyen tulajdonságokkal rendelkezik, annak érdekében, hogy az igényeknek legmegfelelőbbet választhassák ki a vásárlóink.

A vadcseresznyefa vörös, vöröses barna színű, így azoknak ajánlott, akik az elegáns, meleg színeket és bútorokat kedvelik. A fa anyaga rugalmas, közepesen nehéz, finom rostú, erezete különleges, egyedi, ráadásul értékét az is növeli, hogy nagyon ritka fafajtáról van szó.

A diófa sötét színe, barna, fekete, sötét vörös árnyalataival szintén rendkívül elegáns hatást kelt. Nagyon kemény fafajta, amely hosszú időn át megtartja formáját. Mivel a diófa is nehezen beszerezhető alapanyag, így a legértékesebb bútorokat tudhatja magáénak, aki ebből készült bútorokat választ.

A bükkfa szolid sárgás, barnás színe barátságos, nyugodt légkört teremt környezetében. Kemény és nehéz fáról van szó, amelynek szerkezete egyenletes. Viszont jó, ha tudjuk, hogy vetemedő típusú fa. Megjelenése és olcsóbb árkategóriája miatt nagyon népszerűek az ebből készült bútorok.

KÖVETKEZŐ RÉSZ >>

DIÓFA EREZET
DIÓFA
CSERESZNYEFA EREZET