Exkluzív bútordíszek - Tömörfa bútorok faragott mintákkal

Exkluzív bútordíszek - Tömörfa bútorok faragott mintákkal
 2020.05.28. 09:57

A tömörfa bútor már önmagában garancia az eleganciára, az egyediségre, a minőségre, az értékre. Azonban még különlegesebbé tehetjük bútordarabjainkat, ha gyönyörű, páratlan fafaragásokkal látjuk el azokat.

A megfelelő éjjeli szekrényen is múlhat a nyugodt éjszakánk

A megfelelő éjjeli szekrényen is múlhat a nyugodt éjszakánk
 2020.05.23. 17:05

Bár általában eszünkbe sem jut, mennyire fontos szerepe van a hálószobában az éjjeli szekrénynek, valójában elengedhetetlen, hogy mellettünk legyen éjszakára

Tömörfa dohányzóasztal – A nappali éke

Tömörfa dohányzóasztal – A nappali éke
 2020.05.01. 11:04

Legtöbben nem tulajdonítanak nagy jelentőséget a dohányzóasztalnak, pedig ez a bútordarab a nappalink egyik legmeghatározóbb eleme lehet.

Tömörfa TV-állvány, hogy a tévénézés valóban élmény legyen

Tömörfa TV-állvány, hogy a tévénézés valóban élmény legyen
 2020.04.27. 16:13

Bár a televíziók modern kialakítással, műanyagból, üvegből, fémből készülnek, ki mondta, hogy a tv-állványoknak is követniük kell ezt a trendet? Számos érv szól amellett, hogy ezt a bútordarabot tömörfa anyagból válasszuk!

Természetes hangulat a fürdőszobában tömörfa bútorokkal

Természetes hangulat a fürdőszobában tömörfa bútorokkal
 2020.04.23. 11:52

A magas páratartalom és a vizesedés veszélye miatt a nem megfelelő anyagú bútorok gyorsan tönkremehetnek a fürdőszobákban. Fontos szempont ezért, amikor fürdőszoba berendezést vásárolunk, legyünk tekintettel arra, hogy az adott bútoroknak milyen megpróbáltatásokat kell kibírniuk.

Miért van szükség előszobára?

Miért van szükség előszobára?
 2020.04.19. 13:12

Otthonunkba belépve elsőnek érkezhetünk meg az előszobába, aminek főleg funkciójában kell, hogy megfeleljen lakásunkban. A legtöbb lakásban az előszoba elég szűk vagy kicsi teret kapott és csak a legszükségesebb feladatra tervezték.

A megfelelő tömörfa gardróbszekrény ismérvei

A megfelelő tömörfa gardróbszekrény ismérvei
 2020.04.16. 18:49

Ha elgondolkodnánk azon, mely bútordarab a legfontosabb egy lakásban, valószínűleg sokan a gardróbszekrényre szavaznának. Joggal, hiszen ez a bútorelem sok szempontból nélkülözhetetlen a mindennapokban, persze, csak ha a megfelelőt választjuk.

Bútorlap vagy tömörfa?

Bútorlap vagy tömörfa?
 2020.04.11. 18:53

A kérdés jogos, hiszen bútorválasztás előtt ezzel szembesülnek a legtöbben. A vásárlók számára rendszerint nem mindegy az ár, de tény az is, hogy sokan nem szívesen áldozzák fel a minőséget a kedvező árak oltárán. Az időtállóság és az esztétikum sem elhanyagolható tényező, amit ugyan ideig-óráig megkaphatunk a bútorlapokból álló daraboktól, de több generációs modellekre ne számítsunk esetükben.

Áldott, békés húsvéti ünnepeket

Áldott, békés húsvéti ünnepeket
 2020.04.10. 19:05

Áldott, békés húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

3 tipp bútorvásárlás előtt

3 tipp bútorvásárlás előtt
 2020.04.03. 16:22

A lakberendezés kétségkívül izgalmas feladat, de legalább ennyi odafigyelést is igényel. Legyen szó akár textíliákról, akár bútorokról, egy rossz döntéssel félresikerülhet a tervezett enteriőr, ráadásul a pénztárcánk is kárát láthatja a dolognak. Cikkünkben olyan tippeket veszünk sorra, melyeket érdemes átgondolni, mielőtt beszerezzük az otthon szerves részét képező bútorokat.

Hogyan válasszuk ki az ideális tömörfa bútorokat?

Hogyan válasszuk ki az ideális tömörfa bútorokat?
 2020.03.24. 18:24

A tökéletes bútordarabokat keresi otthonába? Többet, mást, exkluzívabbat szeretne választani, mint a néha meglepően olcsón elérhető lapra szerelt megoldások? Lakberendezés, átalakítás előtt állva a minden korábbinál szélesebb választékot látva sokan elbizonytalanodnak. Vajon melyek azok a darabok, melyekkel hosszú távon is elégedettek lehetünk? Cikkünkben annak szeretnénk utánajárni, hogy napjaink vásárlója milyen szempontokat tart fontosnak bútorbeszerzés alkalmával.

Rendkívüli nyitvatartás

Rendkívüli nyitvatartás
 2020.03.17. 09:06

A kialakult járványügyi helyzet miatt rendkívüli nyitvatartásunk: hétköznap 10:00 - 15:00-ig. A kialakult járványhelyzetre tekintettel, kérjük Önöket, hogy az üzletben egyszerre maximum 2 fő vásárló tartózkodjon, valamint szíveskedjenek szájmaszkot használni. Megértésüket és közreműködésüket előre is köszönjük!

Tömörfa bútorokkal élmény a lakberendezés

Tömörfa bútorokkal élmény a lakberendezés
 2020.03.02. 18:53

A lakberendezés sokak számára kikapcsolódás és önkifejezési eszköz. Vannak, akik szívesen átrendezik környezetüket időnként, és a változatosság varázsában hisznek. Még ha ugyanazokkal a bútorokkal és tárgyakkal is vesszük körbe magunkat, akkor is izgalmas lehet a térrel és azok elhelyezésével játszani. Néha meglepő, mit ki lehet hozni a helyiségekből egy kis odafigyeléssel. Nem véletlen, hogy szakmaként is népszerű a lakberendezés.

luxushálószoba tömörfa ágyakkal

Teremts luxushálószobát tömörfa ágy használatával!
 2020.02.13. 08:55

Amikor a hálószoba berendezéséről van szó, akkor mindig egy kicsi pluszt szeretnénk hozzáadni ahhoz. Vannak, akik elsősorban az intimitás helyiségeként gondolnak arra, mások a pihenés, a feltöltődés lehetőségét látják benne...

Modern nappali bútorok - a kép illusztráció

MODERN NAPPALI BÚTOROK
 2020.01.11. 13:15

A nappali bútorok otthonunk nélkülözhetetlen része, időnk többségét főleg itt töltjük el, így lakásunknak ez a leghangsúlyosabb helyisége. Általában egy vendég a nappalinkba mindig betér és körbenéz, ellentétben a hálószobánkkal, ami kicsit privát zugnak tekinthető.

Oldalak