tree

A bőség zavara – Milyen fából válasszuk bútorainkat? I. rész
 2019.10.15. 09:42

Ha tanácstalan, mely fafajtából készült bútor a legmegfelelőbb az Ön számára, az alábbiakból mindent megtudhat a jó döntéshez.A Pfiffer bútorok kizárólag tömörfából, többek között precízen kiválasztott, magyar erdei vadcseresznye, fekete dió és bükkfákból készülnek, cseresznye, dió, körte, vöröses, barnás és sárgás színekben.

erdő

Tömörfa bútorok története az erdőtől az otthonunkig
 2019.09.29. 13:33

Bár a vásárlók csak akkor látják a bútorokat, amikor azok a szalonba kerülnek, nem árt tudni, hogyan és miből készülnek, hogy megfelelően ápolhassák azokat otthonukban is.

Tömörfa bútor stílus - a kép illusztráció

Hogyan befolyásolják a tömörfa bútorok a helyiségek hangulatát?
 2019.09.19. 19:41

A bútorok minden helyiség alapvető elemeinek számítanak. A stílusteremtés érdekében azonban korántsem mindegy, hogy milyen típusok kerülnek a terekben alkalmazásra. Nem csak a minőségre, a megjelenésre, hanem a színvilágra és a felületi kialakításra is kiemelt figyelmet érdemes fordítani. A tömörfa bútorok a maguk természetességével és eleganciájával szinte kivétel nélkül alkalmasak bármilyen lakberendezési stílushoz.

Fekete dió nappali összeállítás

Mire érdemes figyelni tömörfa bútor vásárlásakor?
 2019.09.19. 19:32

A tömörfa bútorok minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Nem véletlen, hiszen esetükben időtálló minőséget kaphatunk olyan strapabírással társítva, melyet a bútorlapokból álló berendezési tárgyaktól aligha várhatnánk el. Mint minden bútorvásárlás esetén, így a tömörfa bútoroknál is érdemes azonban kiemelt figyelmet fordítani bizonyos szempontokra.

tömörfa bútorok

Miért érdemes tömörfa bútorokat választani?
 2019.09.19. 19:25

A tömörfa bútorok egyre nagyobb szeletet szakítanak maguknak a bútorpiacból. Számos előnnyel bírnak, melyek miatt megéri mellettük letenni a voksot a lapra szerelt, instant változatok helyett. Lássuk, miért bizonyul jó választásnak a tömörfa bútor!

tomorfa butorok

Tömörfa bútor, az otthon lelke
 2019.09.19. 18:52

Lakberendezés alkalmával egy sornyi tényező figyelmet érdemel. A belsőépítészeti megoldások, a színek legalább olyan fontos szerepet játszanak, mint a helyiségek méretei és persze az egyéni elképzelések. A bútorok kiválasztásakor szintén érdemes körültekintőnek lenni, ugyanis az otthonos hangulat és az időtálló minőség múlhatnak azon, hogy milyen darabok mellett tesszük le a voksot.

A kevesebb több

A kevesebb több
 2019.05.03. 02:41

A kevesebb több, avagy a modern bútor stílus. Ma már nem jellemzőek a túldíszített, színes bútorok az otthonunkban, divatba jöttek a minimál stílusú, modern nappalik, ide pedig modern berendezések kellenek. De mit is jelent ez pontosan? A modern, minimalista stílus az egyszerűséget hirdeti, ezért letisztult, higgadt felületek jellemzik.

Klasszikus nappali bútor

Elegancia felsőfokon
 2019.05.03. 02:18

Elegancia felsőfokon: a klasszikus bútor stílus. Manapság akkor mondjuk egy bútorra, hogy klasszikus stílusú, ha az eleganciát sugároz. Ez valóban fontos eleme, de például egy modern szekrény is lehet elegáns. A klasszikus stílusban felfedezhető némi antik érték, egyfajta régi korokra való emlékezet, ami méltóságot, kellemet sugároz a helyiségben. Ez egyfajta kifinomultságot és tisztelettel vegyes nosztalgiát is jelent. Ez azonban csak akkor mutat jól, ha bútor tulajdonosa magában is érzi ezeket a jegyeket, illetve otthona többi részénél is hangsúlyt fektet erre.

natúr fa

A NATÚR FA HATÁSA OTTHONUNKBAN
 2019.04.26. 11:28

A fa alapvető tartozéka egy hangulatos, meghitt otthonnak, a különböző tereknek. Természetesen nem azt állítjuk, hogy vadászházzá kell alakítani a lakást a boldog élethez, elég ha néhány bútordarab, kiegészítő ebből az anyagból készül. A fa látványa mellet az illata is természetességet sugároz, amire jó hazaérkezni, hiszen valódi meghittséget sugároz. Semmi sem dobja fel jobban a nappalit, mint egy pici, fából készült dohányzóasztal vagy egy praktikus, de látványos komód.

színek

A színek hatása a lakásban
 2019.04.25. 22:39

Fehér, dió és natúr. Bútorszalonunk leginkább ezekkel a színekkel dolgozik. Vegyük sorra, ezeknek milyen hatásai lehetnek. A fehér a tisztaságot jelenti, ami békét és kiegyensúlyozottságot áraszt magából. Tágítja a teret, rusztikus, minimalista stílust kölcsönöz az otthonnak. A barna egyik árnyalata a dió, pedig sosem megy ki a divatból. Természetes anyagra utal, a lakberendezésben ez igen fontos szempont. Vigyázzunk vele, mert kicsit szűkíti a teret, cserébe azonban a legtöbb színnel kombinálható.

Oldalak