3 tipp bútorvásárlás előtt

3 tipp bútorvásárlás előtt
 2020.04.03. 16:22

A lakberendezés kétségkívül izgalmas feladat, de legalább ennyi odafigyelést is igényel. Legyen szó akár textíliákról, akár bútorokról, egy rossz döntéssel félresikerülhet a tervezett enteriőr, ráadásul a pénztárcánk is kárát láthatja a dolognak. Cikkünkben olyan tippeket veszünk sorra, melyeket érdemes átgondolni, mielőtt beszerezzük az otthon szerves részét képező bútorokat.

Hogyan válasszuk ki az ideális tömörfa bútorokat?

Hogyan válasszuk ki az ideális tömörfa bútorokat?
 2020.03.24. 18:24

A tökéletes bútordarabokat keresi otthonába? Többet, mást, exkluzívabbat szeretne választani, mint a néha meglepően olcsón elérhető lapra szerelt megoldások? Lakberendezés, átalakítás előtt állva a minden korábbinál szélesebb választékot látva sokan elbizonytalanodnak. Vajon melyek azok a darabok, melyekkel hosszú távon is elégedettek lehetünk? Cikkünkben annak szeretnénk utánajárni, hogy napjaink vásárlója milyen szempontokat tart fontosnak bútorbeszerzés alkalmával.

Rendkívüli nyitvatartás

Rendkívüli nyitvatartás
 2020.03.17. 09:06

A kialakult járványügyi helyzet miatt rendkívüli nyitvatartásunk: hétköznap 10:00 - 15:00-ig. Április 11-én ás 25-én szombaton zárva leszünk.

Tömörfa bútorokkal élmény a lakberendezés

Tömörfa bútorokkal élmény a lakberendezés
 2020.03.02. 18:53

A lakberendezés sokak számára kikapcsolódás és önkifejezési eszköz. Vannak, akik szívesen átrendezik környezetüket időnként, és a változatosság varázsában hisznek. Még ha ugyanazokkal a bútorokkal és tárgyakkal is vesszük körbe magunkat, akkor is izgalmas lehet a térrel és azok elhelyezésével játszani. Néha meglepő, mit ki lehet hozni a helyiségekből egy kis odafigyeléssel. Nem véletlen, hogy szakmaként is népszerű a lakberendezés.

luxushálószoba tömörfa ágyakkal

Teremts luxushálószobát tömörfa ágy használatával!
 2020.02.13. 08:55

Amikor a hálószoba berendezéséről van szó, akkor mindig egy kicsi pluszt szeretnénk hozzáadni ahhoz. Vannak, akik elsősorban az intimitás helyiségeként gondolnak arra, mások a pihenés, a feltöltődés lehetőségét látják benne...

Modern nappali bútorok - a kép illusztráció

MODERN NAPPALI BÚTOROK
 2020.01.11. 13:15

A nappali bútorok otthonunk nélkülözhetetlen része, időnk többségét főleg itt töltjük el, így lakásunknak ez a leghangsúlyosabb helyisége. Általában egy vendég a nappalinkba mindig betér és körbenéz, ellentétben a hálószobánkkal, ami kicsit privát zugnak tekinthető.

Letisztult lakberendezés tömörfa bútorokkal

Letisztult lakberendezés tömörfa bútorokkal
 2020.01.05. 19:11

Mivel alapvetően akkor érzi jól magát az ember a bőrében, ha rend és áttekinthető tér van körülötte, érdemes otthonunk berendezésekor is ezt az elvet követni, és letisztult környezetet teremteni.

tökéletes hálószoba

A tökéletes hálószoba titka, avagy milyen bútort válasszunk éjszakára?
 2020.01.02. 18:58

Bár sokan úgy vélik, hogy a hálószoba nem központi része az otthonunknak, ez tévhit. Ez a helyiség sokkal fontosabb szerepet tölt be az életünkben, mint gondolnánk, így megfelelő berendezésére is nagy hangsúlyt kell fektetni.

Flow bővíthető étkező

Miért kerül annyi étkezőasztal a karácsonyfa alá?
 2019.12.25. 21:45

Ünnepek idején minden bútorszalon azt tapasztalja, a vásárlók étkezőasztalokat és bővíthető étkezőgarnitúrákat keresnek. A miértre a válasz az ízes halászlében és a ropogós bejgliben rejlik.

Advent

Ünnepi nyitvatartásunk
 2019.12.11. 09:18

Minden kedves látogatónknak és vásárlónknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

Oldalak