Advent

Ünnepi nyitvatartásunk
 2019.12.11. 09:18

Minden kedves látogatónknak és vásárlónknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!

A fa jelentése a feng shui szerint

A fa jelentése a feng shui szerint – Ezt hozzák az életünkbe a fabútorok!
 2019.12.06. 09:27

A feng shui szerint a fa az ősi eleme az egészségnek, a családnak, a gazdagságnak és a sikernek. Érdemes ezért valódi fabútorokkal körül vennünk magunkat az otthonunkban.

Feng shui otthonunkban

Pozitív otthon, avagy így rendezd be az otthonodat a feng shui szerint!
 2019.12.01. 10:29

A feng shui lényege az ember és a természet közötti összhang megvalósítása bizonyos égi és földi energiák törvényszerűségei alapján, ezen belül is a legmegfelelőbb lakóhely kiválasztása és helyes berendezése.

a színek élettani hatásai otthonunkra - a kép illusztráció

A színek élettani hatásai, avagy milyen színű bútorokat válasszunk otthonunkba? II. rész
 2019.11.18. 09:37

A különböző színeknek különféle hatásaik vannak a testi-lelki egészségünkre, így nem mindegy, milyen színű tárgyakkal vesszük körül magunkat. Nézzük, hogyan érdemes bútorokat választani ebből a szempontból!

a színek élettani hatásai otthonunkra - a kép illusztráció

A színek élettani hatásai, avagy milyen színű bútorokat válasszunk otthonunkba? I. rész
 2019.11.12. 18:16

A különböző színeknek különféle hatásaik vannak a testi-lelki egészségünkre, így nem mindegy, milyen színű tárgyakkal vesszük körül magunkat. Nézzük, hogyan érdemes bútorokat választani ebből a szempontból!

wood

A bőség zavara – Milyen fából válasszuk bútorainkat? II. rész
 2019.10.21. 08:44

Könnyen elveszhetünk a hatalmas bútorkínálatban, ha nem ismerjük a különböző fafajtákban rejlő lehetőségeket. Alapanyagaink bemutatásával segítünk Önnek a jó választásban.

tree

A bőség zavara – Milyen fából válasszuk bútorainkat? I. rész
 2019.10.15. 09:42

Ha tanácstalan, mely fafajtából készült bútor a legmegfelelőbb az Ön számára, az alábbiakból mindent megtudhat a jó döntéshez.A Pfiffer bútorok kizárólag tömörfából, többek között precízen kiválasztott, magyar erdei vadcseresznye, fekete dió és bükkfákból készülnek, cseresznye, dió, körte, vöröses, barnás és sárgás színekben.

erdő

Tömörfa bútorok története az erdőtől az otthonunkig
 2019.09.29. 13:33

Bár a vásárlók csak akkor látják a bútorokat, amikor azok a szalonba kerülnek, nem árt tudni, hogyan és miből készülnek, hogy megfelelően ápolhassák azokat otthonukban is.

Tömörfa bútor stílus - a kép illusztráció

Hogyan befolyásolják a tömörfa bútorok a helyiségek hangulatát?
 2019.09.19. 19:41

A bútorok minden helyiség alapvető elemeinek számítanak. A stílusteremtés érdekében azonban korántsem mindegy, hogy milyen típusok kerülnek a terekben alkalmazásra. Nem csak a minőségre, a megjelenésre, hanem a színvilágra és a felületi kialakításra is kiemelt figyelmet érdemes fordítani. A tömörfa bútorok a maguk természetességével és eleganciájával szinte kivétel nélkül alkalmasak bármilyen lakberendezési stílushoz.

Fekete dió nappali összeállítás

Mire érdemes figyelni tömörfa bútor vásárlásakor?
 2019.09.19. 19:32

A tömörfa bútorok minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek. Nem véletlen, hiszen esetükben időtálló minőséget kaphatunk olyan strapabírással társítva, melyet a bútorlapokból álló berendezési tárgyaktól aligha várhatnánk el. Mint minden bútorvásárlás esetén, így a tömörfa bútoroknál is érdemes azonban kiemelt figyelmet fordítani bizonyos szempontokra.

Oldalak